Senzații tari maxime, sâmbătă, pentru o prostituată din Caransebeș: un client i-a murit în brațe, timp ce-I satisfăcea poftele. Șocată, fata a încercat să fugă.

Inima unui bărbat de 41 de ani din Caransebeş a cedat în timp ce făcea sex cu o prostituată în mașina supraîncălzită, cu geamurile închise, într-un loc liniștit din oraș. Polițiștii au fost alertaţi printr-un apel la 112 că într-o maşină parcată pe marginea carosabilului în zona uzinei Caromet, se află un bărbat complet dezbrăcat, ce pare a fi mort. La fața locului au ajuns medicii și polițiștii, dar și un echipaj de descarcerare al pompierilor, care a intervenit pentru deschiderea Loganului ale cărui uși erau blocate.
După intervenția acestora, echipajul medical de pe ambulanţă a încercat aproape o oră să-l resusciteze pe bărbatul de 41 de ani, dar fără succes. Se pare că acesta a suferit un stop cardiac în timp ce se iubea cu prostituata.
Cunoscut drept DJ Corrado, bărbatul activa pe la petreceri în caransebeș, orașul său natal, și Reșița, unde s-a mutat după căsătorie. Soția sa era plecată la muncă în străinătate. Unii martori susţin că i-au văzut pe cei doi şi ieri, în aceeaşi locaţie. Aceștia spun că tânăra e cunosctă ca practicantă a celei mai vechi meserii din lume.

Femeia a fost oprită de polițiști și dusă la sediu, pentru audieri.
După primele discuții polițiștii cred că, probabil, bărbatul de 41 de ani a făcut infarct în timp ce se iubea cu prostituata pe bancheta din spate a mașinii care s-a supraîncălzit.