Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > SENATUL EVZ: Începutul sfârşitului
SENATUL EVZ: Începutul sfârşitului

SENATUL EVZ: Începutul sfârşitului

Gaşca pucistă începe încet- încet să se disperseze.

De când Parchetul a ridicat listele electorale din tabăra khmerilor roş-galbeni, panica s-a instalat. Şi când panica se instalează face ravagii. Amintirea lotului Năstase (pe care o doamnă penibilă de la TVR voia sa îl transforme în "memorialul durerii") dă fiori. Instigatorul a luat doi ani, executanţii au luat triplu.
Ponta şi Antonescu ar trebui să vadă că funia se apropie de par şi, în curând, vor rămâne doar ei doi pe tanc. Mi-e teamă însă că atunci când vor scoate căpăţânile înfierbântate din turelă, fluturând steagul alb, o rafală se va abate asupra lor. După ce au făcut praf o întreagă ţară cei doi nu mai au nicio credibilitate să ceară pace. Pentru că, aşa cum am mai spus, cineva trebuie să achite nota de plată uriaşă. Cei care fug acum sunt cei care şi-au dat seama ca nu-şi pot permite asemenea costuri. Cei care rămân la urmă vor trebui să plătească daunele. Nu mai e mult până când vom descoperi că "viii lui Antonescu", acei 7,5 milioane, sunt formaţi din morţi cu acte, infractori care au votat multiplu, preşedinţi de secţii de votare care au aruncat teancuri de buletine în urne şi vreo 3-4 milioane de simpatizanţi USL.
Acesta va fi, de fapt, cu adevărat sfârşitul: când se va demonstra că au votat corect DA mult mai puţini decât a rezultat din referendumul fraudat de Dragnea & co.
Toţi soldăţeii plătiţi să gargarisească la TV că preşedintele Traian Băsescu şi-a pierdut legitimitatea îşi vor înghiţi vorbele. Toţi cei vinovaţi pentru măsluirea referendumului, în frunte cu Dragnea, campionul la proba de furat, se vor încolona să dea cu subsemnatul pentru ce au comis.
Mă gândesc că, abia atunci, şi ultimii creduli care au sperat că Ponta şi Antonescu erau "marea schimbare în bine" se vor întoarce cu furie împotriva celor care le-au înşelat aşteptările. Distracţia de o vară a USL se va sfârşi foarte prost la parlamentare. Sunt curios dacă Ponta şi Antonescu îşi mai menţin propunerea cu vot uninominal dintr-un singur tur.