Chitaristul și solistul trupei Compact, Paul Ciuci, a dezvăluit fanilor care este legătura sa cu numărul „27”, ce semnificație are pentru el. În acest sens, joi, 27 mai, Paul Ciuci a făcut o postare pe Facebook în care a relatat, pe scurt, de ce este important acest număr pentru el.

Astfel, conform celor postate de rockerul de la Compact, pe 27 a cântat pentru prima oară într-un concert cu trupa Telegraph, prima trupă în care a activat. Tot într-o zi de 27, a dezvăluit Paul Ciuci, s-a născut fiica sa și tot pe 27 este ziua de naștere a mamei sale.

„Salut, prieteni! «27» este o zi si un număr norocos pentru mine. «27» e ziua în care am avut primul concert în anul 1974, cu Telegraph. «27» este ziua de naștere a mamei mele, Maria. «27» este ziua de naștere a fiicei mele, Vanessa. «27» este și prima zi din restul zilelor din viața mea”, a scris membrul trupei Compact în postarea sa.

Paul Ciuci, anunț important pentru fani

În continuare , Paul Ciuci a devenit nostalgic și a vorbit despre amintirile care reprezintă tot ceea ce avem în prezent și vom lăsa în urma noastră după ce nu vom mai fi.

„«Amintiri ce trăiesc cu noi o viață …» Ele sunt tot ce am avut, tot ce avem și tot ce vom lăsa în urma noastră. Iar pozele acestea îmi amintesc că timpul e grăbit, aleargă mereu fără să se oprească să-și tragă sufletul”, a mai scris Paul Ciuci în postarea sa de pe Facebook.

Îndrăgitul rocker clujean a continuat cu un mesaj și un anunț pentru fanii săi și ai trupei Compact.

„Vouă va doresc sănptate, bunătate și înțelepciune! …eu aștept cu nerăbdare să urc cu colegii mei din Compact pe scena din Valea celor XII, Dobreni, Neamț. Au mai rămas doar două zile până atunci!”, și-a încheiat mesajul de pe rețeaua de socializare solistul trupei Compact.