Evenimentul Zilei > Actualitate > Selecționerul naționalei de handbal: „Am făcut foarte multe antrenamente mental, am făcut psihologie”
Selecționerul naționalei de handbal: „Am făcut foarte multe antrenamente mental, am făcut psihologie”

Selecționerul naționalei de handbal: „Am făcut foarte multe antrenamente mental, am făcut psihologie”

Tomas Ryde, selecționerul naționalei de handbal a României, a explicat că a pregătit foarte bine confruntarea cu Brazilia, din punct de vedere psihologic.

România a învins Brazilia (scor 25-22), în „optimile” Campionatului Mondial de Handbal, iar la final, selecționerul Tomas Ryde a explicat care a fost cheia succesului. El a afirmat că și-a montat foarte bine elevel și a fost atent la aspectul psihologic al partidei.

„Ne-am pregătit bine, am vorbit despre acest meci. Am folosit toate jucătoarele, am făcut foarte multe antrenamente mental, am făcut psihologie. Am avut o apărare foarte bună, Paula a fost la un nivel extraordinar. Mica a jucat foarte bine, Geiger a schimbat jocul în a doua repriză, a fost un meci excelent. Am avut o ședință importantă noaptea trecută, avem încredere în noi, când crezi te uiți în ochii celorlalți și suntem puternici cu toții. Duelul cu Danemarca va fi foarte frumos", a spus selecționerul la Dolce Sport.