Evenimentul Zilei > Justitie > Scandal monstru! Fost șef din Poliție acuză că a fost FILAT continuu, timp de 8 ani
Scandal monstru! Fost șef din Poliție acuză că a fost FILAT continuu, timp de 8 ani

Scandal monstru! Fost șef din Poliție acuză că a fost FILAT continuu, timp de 8 ani

Lucian Diniță, fostul șef al Poliției Rutiere, a făcut declarații incendiare la Antena 3, menționând că a fost filat, ascultat și localizat prin GPS.

Diniță mărturisește că timp de opt ani, din 2006 până în 2014, a fost filat continuu și chiar filmat cu mama sa în casă. 

„În 2006, la nivelul Ministerului de Interne la un moment dat s-a venit cu un document că suntem de acord cu interceptarea convorbirilor. La momentul respectiv am zis 'da, domnule, nu am ce să ascund, sub nicio formă, nu am niciun fel de afaceri, nu am niciun fel de legături cu nimeni, puteți să mă ascultați fără niciun fel de problemă'.

Din 2006 până în 2014, asta s-a întâmplat. (…) Există interceptări cu localizări GPS și așa mai departe. În 2012, un fost șef al DGIPI îmi spune mie că am o viață imorală și că trăiesc cu o femeie în casa de la țară, de pe lângă București. Am cerut să mi se spună despre ce e vorba, să știu și eu cu cine trăiesc.

La momentul la care am solicitat aceste verificări, m-a mirat, dar se cam schimbase coloratura politică, mi s-a spus hai să stabilim clar ce și cum: Ei, aici apare frumusețea: pentru că în momentul în care mi s-au pus la dispoziție poze, filmări s-a stabilit că era mama mea”, a declarat Lucian Diniță, potrivit Antena3.ro.