Evenimentul Zilei > Politica > Sediul PMP Constanța, vandalizat. Poliția anchetează cazul
Sediul PMP Constanța, vandalizat. Poliția anchetează cazul

Sediul PMP Constanța, vandalizat. Poliția anchetează cazul

Polițiștii constănțeni cercetează împrejurările în care sediul organizației județene a PMP a fost vandalizat, noaptea trecută, de persoane necunoscute. Liderul PMP Constanța, Claudiu Palaz, crede că este o încercare de intimidare din partea adversarilor politici.

Unul dintre geamurile clădirii în care funcționează, pe bulevardul Mamaia, sediul organizației județene a PMP Constanța a fost spart, noaptea trecută, cineva aruncând  cu o sticlă de bere, plină. Persoana care a aruncat sticla a făcut-o cu atâta putere încât a străpuns geamul dublu termopan, făcând o gaură în dreptul portretului uriaș al deputatului PMP de Constanța Robert Turcescu. Sticla a fost găsită la fața locului. 

“Cel mai probabil, autorul a vrut să transmită un mesaj de intimidare. O astfel de acţiune denotă faptul că PMP şi conducerea sunt incomode pentru adversari, iar faptele nu trădează decât slăbiciune”, spune Claudiu Palaz, convins că prin acțiunile și luările de poziție din ultima a perioadă a deranjat “niște interese”. El a sunat la 112 și, acum, polițiștii au început o anchetă  pentru identificarea şi sancţionarea făptuitorului. În zonă sunt multe camere de supraveghere, de la hoteluri, bănci, farmacii.   

Deputatul PMP, Robert Turcescu, spune la rândul său, pe facebok, că prezența lui la Constanța ar fi început să deranjeze niste “baieti destepti” de la nivel central si local. “Nu le prea convine unora că mă interesează ce se întâmplă cu banul public, cum e cheltuit, că sunt prea vocal..Politia constănțeană zice că anchetează cazul, dar nu-mi fac iluzii că vor afla ceva. Nu mă tem. Așa că voi continua să lupt pentru constanțeni!”, este mesajul parlamentarului PMP de Constanța.