Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum arată sediul celei mai mari rețele sociale din lume | GALERIE FOTO
Cum arată sediul celei mai mari rețele sociale din lume | GALERIE FOTO

Cum arată sediul celei mai mari rețele sociale din lume | GALERIE FOTO

Cea mai mare rețea de socializare din lume, cu peste un miliard de utilizatori, are un sediu pe măsură. Situat în Menlo Park, California, acesta se întinde pe o suprafață de un milion de metri pătrați, potrivit Business Insider.

Facebook numără peste 6000 de angajați, însă campusul poate găzdui numai 3600 de autovehicule. Cu toate acestea, unii angajați preferă să vină la serviciu cu bicicletele, iar sediul are spații amenajate pentru vehiculele cu două roți ale angajaților.

În interiorul campusului, salariații pot personaliza și decora pereții cu desene în cretă sau graffiti. Tot în interior, există și o cafenea unde aceștia pot consuma fără să plătească, fie în sala de mese, fie în curtea sediului. Campusul nu duce lipsă de săli de jocuri, unde angajați se pot destinde.

O frizerie și automate cu accesorii pentru computere, de asemenea gratuite, sunt alte facilități de care angajații Facebook se pot bucura.

Toate acestea sunt prezentate într-o galerie foto de Business Insider, care a vizitat în luna martie sediul celei mai mari rețele de socializare din lume.