Secţie de votare, lângă sediul PNL

Secţie de votare, lângă sediul PNL

JILAVA. O secţie de votare este amplasat chiar lângă sediul PNL, buruşit cu afişe şI bannere electorale. Primarul liberal Adrian Mladin trimite romii din comună la vot dându-le lemne de iarnă în schimb.

În acest moment: depozitele de lemne s-au golit în timp record. În fata unei secţii de votare era o femeie de etnie romă nemultumită că pentru ea n-au ajuns lemnele.

Reporterii EVZ au fost confundaţi cu soferii  autobuzelor PNL care trebuie să-I transporte la urne pe romii catre locuiesc în blocurile de la intrarea în comună. Dimineaţa, însă, atmosfera din Jilava era amorţită, fiind agitaţie doar la agenţiile Loto si la frizerie. În Jilava sunt cinci sectii devotare.

MAGURELE. La orele dimineţii era linişte. În localitate sunt opt sectii de votare şI potrivit estimărilor locale, la ora 10 aproximativ 8% dintre cetăţeni. “Suntem foarte bine anesteziaţI şI iradiaţi, deci la noi nu se petrec incidente”, a declarat preşedintele sectie de votare din apropierea cimitirului din localitate.

Ne puteți urmări și pe Google News

CLINCENI. Primarul PNL şi consilierii libelari din Clinceni staţionează în faţa secţiilor de votare, îndemnând oamenii să voteze cu PNL.