Acesta este și secretul succesului, crede Serghei Mizil, care a vorbit la Realitatea Plus despre cum era condusă gruparea din Ghencea în anii ’80. Serghei Mizil a realizat și o comparație cu FCSB, grupare la care Gigi Becali dictează tot, inclusiv schimbările de jucători în timpul meciurilor.

„Gigi bagă banii lui din buzunar și e interesat să meargă treaba. Nu poate să vină unul și să hotărască ce să fac eu cu banii mei! Poate să joace echipa cum vrea el. Dacă vrei să antrenezi la Steaua, accepți condițiile, asta e! De ce e deranjant? Asta mi se pare aiurea”, declară Serghei Mizil.

Totuși, discutând despre istoria Stelei, iată că „Valentin Ceaușescu nu făcea la fel”. Și de aici încolo Serghei dezvăluie cine a condus, de fapt, Steaua pe vremea lui Ceaușescu: „(…) asculta de doi oameni care îl sfătuiau, Tudorel Stoica și Lăcătuș. Adică asculta oameni de fotbal. Eu n-am nimic cu galeriile, dar uite ce fac acum. Dau exemplul Copos, când l-au făcut varză. Copos a plecat și Rapidul unde e acum? Și aveau echipa cu cei mai frumoși suporteri. De asta se făcea și performanță înainte, pentru că nu se implica nimeni din exterior”.

Gigi Becali este proprietarul FCSB, club care a pierdut în instanță marca și palmaresul Stelei, declarate de judecători proprietatea Clubului Sportiv al Armatei.