Evenimentul Zilei > Social > SECRETELE TELEFONULUI ANULUI au ajuns pe INTERNET. FANII dispozitivelor inteligente sunt în EXTAZ
SECRETELE TELEFONULUI ANULUI au ajuns pe INTERNET. FANII dispozitivelor inteligente sunt în EXTAZ

SECRETELE TELEFONULUI ANULUI au ajuns pe INTERNET. FANII dispozitivelor inteligente sunt în EXTAZ

În fiecare an, unul dintre cele mai așteptate evenimente pentru împătimiții tehnologiilor este lansarea ultimului telefon inteligent de renume mondial. Știm cu toții scenele în care se pot vedea cozi interminabile, oameni care își pun corturi pentru a fi primii la coadă și indivizi care se ceartă pe poziția în rând. Merită să faci toate aceste sacrificii și să scoți din buzunar și o sumă frumușică pentru un singur dispozitiv? Pentru unii, răspunsul este „da”, iar secretele expuse în acest articol sunt exact motivul pentru acest lucru.

Zvonuri cu privire la Pixel 3, ultimul model de telefon de la Google, circulă încă de anul trecut pe internet. Ce e adevărat și ce e fals despre unul din cele mai așteptate dispozitive ale anului? The Sun a vorbit cu un expert din domeniu pentru a pune cap la cap tot ce se știe despre Pixel.

 

 

Data de lansare este relativ ușor de ghicit, având în vedere faptul că datele din anii trecuți au rămas aproximativ aceleași. Ultimele două telefoane au debutat pe 4 octombrie, deci este foarte probabil ca aceeași data să se păstreze și pentru Pixel 3.

 

Specificațiile tehnice sunt cele pe care toată lumea le așteaptă. Deocamdată există doar zvonuri, dar unele destul de solide, având în vedere că vin de la site-ul de încredere Droid Life. Conform unei surse din interiorul companiei Google, ar urma să fie lansate trei modele diferite de Pixel 3, supranumite, în stilul caracteristic pescăresc, Crosshatch, Albacore și blueline.

 

Imran Choudhary, un expert tehnic al GfK, a afirmat că Google ar urma să lanseze două telefoane, nu trei, în această toamnă.

 

Deși nu se cunosc încă toate detaliile specifice, unele optimizări par evidente. Spre exemplu, modelele vor avea, probabil, noul procesor Snapdragon 845. La fel, există foarte mari șanse ca Google să urmeze trendul început de Apple și să reducă mărimea marginilor de plastic care delimitează ecranul. Mai mult, vom vedea o preluare a Face ID, sistemul de deblocare al telefonului care se bazează pe trăsături faciale.

 

Expertul a adăugat că este posibil să existe un dispozitiv de scanare pentru amprentă în spatele ecranului, dar și posibilitatea de încărcare fără fir.

 

Ultimul zvon care este foarte ușor de confirmat este acela că Pixel 3 va folosi ultima versiune a sistemului de operare Android, varianta 9.0, care promite schimbări majore în luna iunie a acestui an.

 

Având în vedere trendul de scumpire al telefoanelor premium și faptul că iPhone X a debutat anul trecut cu un preț de peste 1000 de euro, același lucru poate fi așteptat și de la noul telefon Google.