Evenimentul Zilei > Actualitate > Secretele Conacului Playboy. Vila avea galerii subterane către casele marilor actori
Secretele Conacului Playboy. Vila avea galerii subterane către casele marilor actori

Secretele Conacului Playboy. Vila avea galerii subterane către casele marilor actori

Câţiva actori celebri care locuiau în apropiere de domeniul Playboy, deţinut de Hugh Hefner, dispuneau în anii '70 de intrări secrete, prin tuneluri, pentru a se feri de ochii ai presei. O serie de fotografii realizate în 1977 și găsite recent înfăţişau un proiect de excavare aflat în derulare în curtea domeniului.

Prinaceste galerii Vila Playboy era legată de reşedinţele deţinute pe atunci de actorii Jack Nicholson, Warren Beatty, Kirk Douglas şi James Caan.

Jack Nicholson şi Warren Beatty  au reputație de mari cuceritori, astfel încât faptul că aveau intrări secrete în vila iepurașilor nu este surprinzător. Despre aventurile sentimentale ale lui Kirk Douglas și James Caan, în schimb, se știu foarte puține lucruri.

Unul dintre membrii personalului de la domeniul Playboy a explicat că aceste tuneluri au fost închise în 1989, anul în care Hefner s-a căsătorit cu modelul Kimberley Conrad.

Căsnicia dintre Hefner şi Kimberley s-a încheiat în 1998. Cei doi au împreună doi băieţi, Marston Glenn (25 de ani) şi Cooper Bradford (26 de ani).