Evenimentul Zilei > Politica > Sebastian Lăzăroiu, despre reţinerea lui Oprescu: „E caz de Spitalul de Psihiatrie”
Sebastian Lăzăroiu, despre reţinerea lui Oprescu: „E caz de Spitalul de Psihiatrie”

Sebastian Lăzăroiu, despre reţinerea lui Oprescu: „E caz de Spitalul de Psihiatrie”

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a comentat reţinerea primarului Sorin Oprescu, prins în flagrant în timp ce lua 25.000 de euro mită.

"Să fii prins în flagrant în ziua de azi, după câți băieți au fost săltați numai în ultimul an, plus un consilier de al tău în urmă cu trei luni, scuze, dar ăsta nu mai e caz de DNA, e caz de Spitalul de Psihiatrie", a scris Sebastian Lăzăroiu, pe Facebook.

Fostul consilier prezidenţial a făcut referire la Solomon Wigler, consilierul personal al primarului Capitalei, care la începtuul lunii iunie a fost arestat preventiv pentru luare de mită.

"Să fii prins în flagrant, în condiţiile în care Robert Nicolae Schengen Turcescu a anunţat cu o săptămâna în urmă că vine rândul unui peşte mare, nici nu mai contează dacă era vorba de ţine sau nu, asta e caz de nebunie gravă. Sau pur şi simplu omul avea o părere prea proastă despre funcţia pe care o ocupă, încât nu se considera un peşte mare", a mai scris Lăzăroiu, pe reţeaua de socializare.

Jurnalistul Robert Turcescu a anticipat, pe 1 septembrie, reţinerea primarului Sorin Oprescu. Citeşte mai multe AICI.

"După arestarea lui Oprescu în flagrant, eu mi-am schimbat radical părerea despre corupție. Corupția e boală, fraților, oamenii ăștia au nevoie de ajutor de specialitate, nu de închisoare. În locul statului român aș investi mai mult în cabinete de terapie și aș trimite preventiv toți funcționarii publici la tratament. Nu mai zic de politicieni. Închisoarea nu e o soluție. Procurorii ar trebui să-și decline competența", a mai scris Lăzăroiu.

Citeşte şi: Sorin Oprescu, REŢINUT de DNA. Primarul Capitalei a fost prins în FLAGRANT în timp de lua 25.000 de euro MITĂ