Evenimentul Zilei > Actualitate > Marele actor Sean Penn, EXPLICĂ de ce NU este de ACORD cu mişcarea #MeToo
Marele actor Sean Penn, EXPLICĂ de ce NU este de ACORD cu mişcarea #MeToo

Marele actor Sean Penn, EXPLICĂ de ce NU este de ACORD cu mişcarea #MeToo

Sean Penn a declarat astăzi într-o emisiune TV că dorinţa multora dintre cei care fac parte din mişcarea #MeToo este de a „împărți bărbații și femeile” şi că totul este „prea alb și negru”. Câștigătorul premiului Oscar de două ori, nu crede în acest nou curent: „Mi-ar plăcea să cred că nici una dintre femei nu a fost influențată de ceea ce ei numesc mișcarea lui #MeToo”.

Sean Penn, în vârstă de 58 de ani a deschis mișcarea #MeToo ca pe o acţiune care împarte bărbații și femeile și că e prea alb și negru atunci când se prezintă cazurile despre presupusele abuzuri sexuale petrecute cu mulţi ani în urmă.

Actorul a criticat mișcarea femeilor care au făcut publice propriile lor experiențe de hărțuire sexuală la Hollywood, începând cu scandalul Harvey Weinstein.

Penn: "Mi-ar plăcea să cred că nici una dintre ele nu a fost influențată de ceea ce ei numesc mișcarea lui #MeToo".  "Aceasta este o mișcare care a fost în mare parte umflată, o serie de acuzații sunt nefondate. Spiritul multora din ceea ce a fost mișcarea #MeToo este să împartă bărbații și femeile", a mai spus actorul.

El a mai adăugat: "Nu vreau să fie o tendință și sunt foarte suspicios față de o mișcare care se îmbolnăveşte, care devine stridentă promovând furia fără nuanţă. Și chiar și atunci când oamenii încearcă să o discute într-un mod nuanțat, nuanța, ea  însăși este atacată ".  Penn consideră că lipsa gradării este o problemă.  "Cred că este prea negru și alb", titrează hollywoodreporter.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: