Evenimentul Zilei > International > Am șocat Italia! E inexplicabil ce și-a putut face un băiat de 15 ani din România!
Am șocat Italia! E inexplicabil ce și-a putut face un băiat de 15 ani din România!

Am șocat Italia! E inexplicabil ce și-a putut face un băiat de 15 ani din România!

Un adolescent român, în vârstă de 15 ani, se zbate între viaţă şi moarte după ce şi-a dat foc.

Tatăl, care a încercat să-și salveze fiul, a fost adus la Sant’Eugenio cu arsuri la membrele inferioare și superioare. Fiul său, în vârstă de 15 ani, duce cea mai cruntă bătălie cu moartea deoarece are arsuri pe 90% din corp.

Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de vineri 25 septembrie. Adolescentul român s-a stropit cu benzină și a decis să-și dea foc. Asta s-a întâmplat în Velletri, un oraș din Castelli Romani.

Alarma a fost declanșată de părinții băiatului care locuiesc și muncesc de ani de zile în orașul de la periferia Romei. Tatăl, muncitor, în timp ce se întorcea acasă la 8:30, pentru a-și duce fiul la școală, a observat că iese fum din curtea din spate, apoi a văzut scena macabră cu băiatul său cuprins de flăcări.

Părintele nu a pierdut niciun moment și, cu propriul său corp, a încercat să stingă flăcările, arzându-i mâinile și picioarele. Între timp, mama tânărului de 15 ani a cerut ajutor. La fața locului au sosit pompierii şi un echipaj de la 118 format dintr-o ambulanță și un elicopter.

Tânărul de 15 ani a fost transportat la Spitalul Gemelli din Roma în condiții foarte grave. A suferit arsuri pe 90% din corpul său și luptă între viață și moarte. Pe de altă parte, tatăl a fost dus la Sant’Eugenio cu arsuri la nivelul membrelor inferioare și superioare.

Pe fondul gestului incredibil, carabinierii din Velletri au început investigațiile pentru reconstituirea faptelor. Conform celor aflate, băiatul este un elev cu rezultate foarte bune la şcoală. Iar presa locală spune că familia este bine integrată în comunitate şi lucrează în apropierea orasului Velletri unde au domiciliul.

Pe scurt, cei care investighează această tragedie nu exclud niciun indiciu despre motivația care l-a determinat pe tânărul de 15 ani să recurgă la un astfel de gest dramatic. Cei care cercetează cazul au confiscat telefonul mobil al tânărului, informează romatoday.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: