Evenimentul Zilei > Politica > Se strâng semnături pentru demiterea primarului USR Clotilde Armand. FOTO
Se strâng semnături pentru demiterea primarului USR Clotilde Armand. FOTO

Se strâng semnături pentru demiterea primarului USR Clotilde Armand. FOTO

Liderii PSD au decis să ia măsuri cu privire la criza interminabilă din Sectorul 1 pornind o campanie de strângere de semnături împotriva primarului USR-PLUS Clotilde Armand.
De asemenea şi bucureștenii din Sectorul 1 cer demiterea lui Clotilde Armand, după ce aceasta a declanşat un scandal imens cu firma care se ocupă de ridicarea gunoiului din sector. Situația de pe străzile și trotuarele din Sectorul 1 este una îngrozitoare, de luni bune locuitorii se  confruntâ cu munți de gunoaie şi şobolani.

PSD: Locuitorii Sectorului 1 se „răcoresc” semnând pentru demiterea lui Clotilde Armand

Social-democrații strâng semnături, sâmbătă, pentru demiterea primarului USR PLUS, de la Sectorul 1, Clotilde Armand, din cauza situației în care se găsește zona, cu străzi și trotuare pline de gunoaie.
În postare de sâmbătă, de pe contul de Facebook al social-democraților (FOTO) se pot vedea imagini cu modul în care bucureștenii din Sectorul 1 au decis să își arate nemulțumirea faţă de Clotilde Armand.

Social-democrații au postat, sâmbătă, pe Facebook, imagini cu modul în care bucureștenii din Sectorul 1 „s-au răcorit”, semnând pentru demiterea primarului Clotilde Armand., deși afară sunt peste 35 de grade.

„Am fost, din nou, alături de echipele de voluntari, într-o campanie door-to-door, în zona de case de pe Șoseaua Chitilei și la blocurile din Bd. 1 Mai. Am vorbit cu foarte mulți locuitori revoltați de halul în care a ajuns să arate #capitalacapitalei. De ce semnează oamenii? Uitați-vă pe imaginile surprinse pe Str. Bacului, Str. Liniștei și multe altele, în această dimineață în #sectorul1”, subliniază Alexandru Petrescu, vicepreședintele PSD Sector 1.

PSD: Locuitorii Sectorului 1 se „răcoresc” semnând pentru demiterea lui Clotilde Armand 719542

„Sectorul este neadministrat, spațiul urban este căzut în degradare”

Potrivit acestuia, străzile laterale și trotuarele sunt pline de grămezi de gunoaie, trunchiuri de copac și crengi, iar oamenii sunt profund nemulțumiți de debandada administrativă. „Sectorul este neadministrat, spațiul urban este căzut în degradare”, a concluzionat Alexandru Petrescu.

PSD: Locuitorii Sectorului 1 se „răcoresc” semnând pentru demiterea lui Clotilde Armand 719544

„Echipa PSD Sector 1, împreună cu membrii TSD au început să se implice activ în campania de strângere de semnături pentru inițierea referendumului de demitere al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Zilnic vor fi echipe pe teren gata să discute cu oamenii și să adune semnături de la aceștia, din cauza haosului creat de către administrația USR-PLUS”, se arată într-o altă postare pe contul de Facebook.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: