Se lucrează la înlăturarea lui Putin de la putere. „Succesorul” său ar fi plecat în China pentru a negocia prăbușirea regimului

Se lucrează la înlăturarea lui Putin de la putere. „Succesorul” său ar fi plecat în China pentru a negocia prăbușirea regimului sursa foto: Twitter

După anunțarea mobilizării parțiale a rezerviștilor, Nikolai Patrușev, cel care se crede că este succesorul lui Putin, a plecat în China de urgență. El vrea să negocieze înlăturarea de la putere a liderului de la Kremlin.

Secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Nikolai Patrușev, a fugit în China pentru a negocia înlăturarea lui Putin, potrivit expertului militar ucrainean Oleg Jdanov.

Apropiații lui Putin planifică înlăturarea lui de la putere

El a precizat că vizita lui Patrușev în China este o coincidență foarte interesantă.

„Imediat după summitul Organizației de Cooperare de la Shanghai, Patrușev merge și zboară în China pe cont propriu, se presupune că pentru a rezolva problemele de securitate, dar cred că Patrușev cel mai probabil a zburat la Beijing pentru a confirma acordurile dintre Beijing și Moscova, precum și pentru a obține sprijin pentru tranzitul puterii și înlăturarea lui Putin din funcția de președinte al Rusiei”, a explicat Jdanov.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit analistului, în zilele următoare va deveni mai clar dacă informația a fost adevărată sau nu. El a mai precizat că acțiunile liderului de la Kremlin nu vor rămâne fără consecințe.

Și politologul rus Andrei Piontkovski a menționat că înfrângerea armatei ruse în regiunea Harkov nu a făcut decât să accelereze procesul de prăbușire a regimului Putin, potrivit ziare.com.

Vladimir Putin a cerut mobilizarea parțială a populației

Miercuri dimineața, Vladimir Putin a cerut mobilizarea parțială a populației pentru a merge în război. Astfel, în baza decretului preşedintelui Federaţiei Ruse „vor fi chemaţi la arme în total 300.000 de rezervişti”.

Mobilizarea parțială anunțată miercuri de președintele Vladimir Putin a generat un val de nemulțumire în Rusia. Oamenii au ieșit în stradă în mai multe orașe, iar sute de protestatari au fost reținuți. Unii dintre ei au fost bătuți de forțele de ordine. Procuratura spune că protestele sunt ilegale.

Cel puțin 364 de persoane, care au protestat împotriva mobilizării parțiale decretate de Vladimir Putin, au fost reținute în 23 orașe din Rusia unde au avut loc manifestații, potrivit proiectului media pentru drepturile omului OVD-Info.

Cele mai multe arestări au fost operate în Sankt Petersburg (96 de protestatari), Moscova (89 de persoane) și Ekaterinburg (45 de oameni).Printre cei reţinuţi de poliție se numără şi jurnalişti.