Se numără gropile din Capitală

Se numără gropile din Capitală

Administraţia Străzilor şi-a trimis inspectorii pe teren ca să numere gropile, capacele de canal lipsă şi şanţurile abandonate de furnizorii de utilităţi.

Administraţia Străzilor Bucureşti a inventariat fisurile, gropile şi gurile de canal care sunt descoperite. "Au fost verificate peste 150 de străzi, bulevarde şi pieţe, o treime dintre acestea fiind în stare bună", au precizat reprezentanţii Municipalităţii.

Potrivit acestora, toate firmele care administrează străzile şi furnizorii de utilităţi, care au săpat şanţuri şi nu le-au mai astupat sau nu au înlocuit capacele furate de la gurile de canal, vor fi somaţi să remedieze problemele.

"Multe gropi şi fisuri au apărut din cauza îngheţului şi dezgheţului şi a zăpezii. Zonele cu probleme vor intra în reparaţii în următoarea perioadă", au explicat inspectorii Administraţiei Străzilor care au mers pe teren şi au trecut pe hârtie străzile cu probleme.

Ne puteți urmări și pe Google News

De exemplu, pe bulevardul Mareşal Averescu, la numărul 24, sunt gropi în carosabil, iar la numărul 9 trebuie refăcut gulerul de asfalt al căminului de apă. Totodată, strada Gheorghe Constantinescu este plină de gropi, exfolieri, la fel ca artera Pache Protopescu. Vezi AICI unde sunt gropi în asfalt.