Se întâmplă și la Case Regale! De ce spunem asta? Ei bine, Meghan, viitoarea soție a Prințului Harry i-a schimbat total regimul viitorului său soț. Cu alte cuvinte și simplificând ecuația, aceasta l-a pus și pe el la dietă înainte de așteptata nuntă. Reamintim că Meghan Markle urmează să se căsătorească cu prințul Harry în data de 19 mai. Și viitoarea soție a intrat la dietă pentru a fi în perfectă stare de sănătate și respectă totul cu sfințenie. Rămâne de văzut dacă și prințul Harry va reuși să facă asta... Oricum, viitoarea soție este cu ochii pe el!
Așadar, surse apropaiate cuplului regal au declarat că Meghan Markle, viitoarea soție a prințului Harry, a schimbat radical dieta acestuia, potrivit informațiilor apărute în www.dailymail.co.uk.
Astfel, de când urmează un stil de viașă mai sănătos, prințul a pierdut bine în greutate după ce a scos carbohidrații pentru quinoa și s-a antrenat serios. Mai exact, prințul Harry este mult mai atent cu ceea ce mănâncă, dorind să urmeze exemplul viitoarei sale soții care a intrat și ea la o dietă, dar după o rețetă tradițională. Așadar, în așteptarea nunții, prințul Harry a recunoscut că a renunțat la pizza, dar mai ales că a înlocuit carbohidrații cu alimentele preparate pe bază de quinoa.
În pplus, prințul Harry frecventează o sală de gimnastică ce costă 575 pe lună și a început să mănânce atent, urmând exemplul viitoarei sale soții, Meghan.
Ce dietă urmează Meghan Markle
Meghan Markle va urma o rețetă tradițională, din care va trebui să scoată anumite alimente ce ar putea cauza toxiinfecție alimentară. Actrița se pregătește să-i calce pe urme reginei Elisabeta a II-a pe măsură ce se apropie data nunții. Cum titlul regal vine și cu obligații, ea va trebui să urmeze o dietă specifică membrilor Casei Regale. Meghan nu va avea voie să servească midii sau friptură preparată în sânge, atunci când va lua masa în oraș.
Potrivit The Sun, regina respectă cu strictețe această tradiție regală, în timp ce restul membrilor familiei adoptă o atitudine mai lejeră în cazul acestei reguli. Bill Marler, un expert în alimentație, a întocmit și o listă pe această temă cu alimentele care ar trebui evitate cu precădere. Pe lângă cele menționate anterior, acesta mai adaugă în raportul său apa nefiltrată, făina negătită, fructe sau legume care au fost în prealabil spălate și tăiate de furnizor.
Un exemplu ce vine în completarea studiului este acela că, în 2010, rapoartele consumatorilor au arătat faptul că în pungile de salată gata-spălată există un nivel inacceptabil de bacterii care pot cauza toxiinfecție, potrivit informațiilor click.ro.