Evenimentul Zilei > Actualitate > Se întâmplă și la case mai mari. Incendiu la un spital din Berlin. O persoană a decedat
Se întâmplă și la case mai mari. Incendiu la un spital din Berlin. O persoană a decedat

Se întâmplă și la case mai mari. Incendiu la un spital din Berlin. O persoană a decedat

Un incendiu s-a produs în dimineața zilei de vineri la o clinică dintr-un district al capitalei Germaniei, Berlin. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite.

Un grav incendiu s-a produs în cursul acestei dimineți la un spital din Berlin. Din primele informații, în incendiu a fost înregistrat decesul unei persoane. Clinica Emil von Behring, în care a izbucnit incendiul, este amplasată în districtul berlinez Zehlendorf. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit mai multe echipaje de pompieri, cu 100 de salvatori.

Din primele informații, focul ar fi izbucnit la un salon de la etajul al doilea al clinicii berlineze și s-a extins la încă un salon de la etajul superior, după cul relatează Bild.

Pacienții au fost transferați de urgență în alte locații ale spitalului pentru ca viața lor să nu fie pusă în pericol.

O persoană a decedat în urma incendiului

O persoană a decedat din cauza acestui incendiu care a izbucnit vineri dimineaţă la un spital din Berlin, după cum informează agenția dpa.  Pentru persoana decedată, deși s-au încercat manevre de reanimare, nu s-a mai putut face nimic, potrivit unor surse din cadrul pompierilor. În flăcări au fost rănite alte cinci persoane, conform sursei citate.

Departamentul de pompieri nu a putut preciza dacă victima decedată era un pacient al spitalului sau un angajat. Nici cauza incendiului nu este foarte clară deocamdată, conform autorităților. Conform comunicatelor oficiale, la fața locului au ajuns 100 de pompieri care şi-au început intervenţia în jurul orei locale 04:00 (02:00 GMT). Aceștia au reușit să localizeze și să stingă focul după trei ore în care au luptat cu flăcările. Pacienţii din zona afectată de incendiu au fost transferaţi în alte părţi ale spitalului, viața lor nefiind pusă în pericol

În urma evaluărilor de la fața locului, s-a stabilit că un salon a ars complet, iar un altul a fost avariat. Acesta din urmă este situate la etajul superior celui în care a izbucnit focul.

sursa foto: Bild.de

Citește și:  Exclusiv. Cauza incendiului de la „Matei Balș” nu poate fi aflată. Ce stă în calea investigațiilor

Tragedie la „Matei Balș”. De ce ard spitalele românești. Nereguli și anchete fără concluzii