Evenimentul Zilei > Actualitate > Se întâmplă în fotbalul românesc. Un cunoscut jucător de la FC Brașov doarme în vestiarul echipei, pe masa de masaj
Se întâmplă în fotbalul românesc. Un cunoscut jucător de la FC Brașov doarme în vestiarul echipei, pe masa de masaj

Se întâmplă în fotbalul românesc. Un cunoscut jucător de la FC Brașov doarme în vestiarul echipei, pe masa de masaj

Marius Avram, transferat în această vară la divizionara secundă FC Brașov, a ales să doarmă în vestiarul echipei, din cauza condițiilor precare pe care le-a găsit în garsoniera oferită de club.

Mijlocașul în vârstă de 29 de ani i-a susprins pe colegii săi după ce a luat această decizie. În vară, cel poreclit „Piticul”, a fost transferat la FC Brașov, iar conducătorii trupei „galben-negre” i-au pus la dispoziție acestuia o garsonieră din oraş, care nu avea însă nici frigider, nici televizor, astfel că fotbalistul a refuzat această variantă. Apoi, Avram s-a mutat la o pensiune din Tărlungeni, acolo unde a împărțit camera cu alți doi jucători. Condițiile din acel loc l-au determinat însă pe Avram să se mute efectiv la stadion, și să doarmă în vestiar, pe masa de masaj sau în cabinetul medical!

„A fost decizia mea să dorm la stadion, în vestiar. Aici măcar am căldură şi nu mă deranjează nimeni. Asta este, ce să fac? În prima seară am dormit pe masa de masaj, iar luni seara în cabinetul medical. Eu sper ca cei din conducere să găsească o soluţie.

Am acceptat să stau la Tărlungeni pînă mi se găseşte o garsonieră de închiriat în Braşov. Am fost cazat într-o cameră cu trei paturi împreună cu Burlacu şi Grigoruţă. Parcă eram la internat. Patul era rupt, nu aveam căldură…m-am săturat să dorm îmbrăcat în trening.

Am rezistat cît am rezistat, dar acum chiar nu mai pot. Am trăit o situaţie incredibilă. Făceam autostopul să vin la antrenamente, indiferent că afară ploua sau era frig. Nu am mai suportat”, a declarat Marius Avram, pentru „Monitorul Express”.