Evenimentul Zilei > Actualitate > Se închide unul dintre cele mai importante poduri. Mii de șoferi vor fi afectați. RUTE OCOLITOARE
Se închide unul dintre cele mai importante poduri. Mii de șoferi vor fi afectați. RUTE OCOLITOARE

Se închide unul dintre cele mai importante poduri. Mii de șoferi vor fi afectați. RUTE OCOLITOARE

Autoritățile bulgare au anunțat închiderea unuia dintre cele mai importante poduri din țară

Societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului Calafat – Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu (ITPF) cu privire la faptul că,în data de 28.03.2017 și 30.03.2017, între orele13.00- 14.00, circulația pe podul Calafat – Vidin va fi întreruptă, pentru lucrări de întreținere și reparație.

În intervalul orar specificat, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu recomandă participanţilor la trafic să folosească celelalte puncte de frontieră din apropiere, astfel:

– pe raza jud. Dolj (granița cu Bulgaria) – P.T.F. Bechet-Orjahovo;

– pe raza jud. Mehedinți (granița cu Serbia)P.T.F. Porțile de Fier II.

„Totodată, vă informăm că la reluarea circulaţiei pe pod, conducerea Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu va dispune toate măsurile aflate în competenţă pentru asigurarea unui control eficient şi operativ menţinând contactul permanent cu autorităţile de frontieră bulgare în acest sens“, anunță inspector de poliție Cristina Onofrei, purtătorul de cuvânt al ITPF.

Podul Calafat-Vidin este un pod feroviar și rutier pe Dunăre, care conectează orașele Calafat (România) și Vidin (Bulgaria).