Evenimentul Zilei > Monden > Se deschid porțile Palatului Buckingham. Vizitatorii pot să stea la picnic în fața casei reginei Elisabeta a II-a
Se deschid porțile Palatului Buckingham. Vizitatorii pot să stea la picnic în fața casei reginei Elisabeta a II-a

Se deschid porțile Palatului Buckingham. Vizitatorii pot să stea la picnic în fața casei reginei Elisabeta a II-a

A fost mare cerere pentru bilete, odată cu deschiderea grădinii de la Palatul Buckingham, care oferă peisaje de vis pentru vizitatori.

Palatul Buckingham se pregătește să-și deschidă pentru public grădina fabuloasă, iar vizitatorii pot să participe aici la picnicuri sau să se înscrie în tururi alături de ghizi. Vestea că această grădină splendidă își va deschide porțile a avut mare ecou. Lumea s-a înghesuit să-și achiziționeze bilete. Iar cererea a fost una uriașă. Și pentru ziua de vineri, 9 iulie, dar și pentru săptămânile următoare.

A fost o cerere imensă pentru biletele care dau dreptul la vizitarea celebrei grădini a Palatului Buckingham

Astfel, s-au suplimentat locurile pentru intervalul iulie – septembrie. Cei care vor reuși să prindă un bilet și să ajungă aici, pot să ia un picnic pe peluzele impecabile, de un verde crud sau să viziteze casa de vară, lunca cu flori sălbatice sau celebra Grădină a Trandafirilor.

Zona publică a grădinii cuprinde 156 de metri de gazon, bulevardul Castanului, platanii plantați de regina Victoria și prințul Albert și priveliștile fabuloase.

Joi, 8 iulie, s-a făcut o previzualizare, dar evenimentul în sine va debuta vineri. Oaspeții au fost văzuți participând la picnicuri în fața casei reginei Elisabeta a II-a, în timp ce alți vizitatori încântați s-au bucurat de o plimbare de după-amiază pentru a se bucura de peisajul verde.

Vizitatorii pot să cumpere produse pentru picnic

În această lună și în august vor fi organizate activități meșteșugărești, pentru familiile cu copii. Vizitatorii au ocazia să-și achiziționeze de aici produse pentru picnic. Pentru că au fost lansate diverse obiecte produse de Royal Collection Trust, cu un design inspirat de ceremoniile regale și florile de vară. Pachetele respective includ o pătură de picnic, o pungă sandwich, șervețele de bumbac și o sticlă de apă refolosibilă.

O geantă pentru sandwichuri costă 7,95 de lire sterline. Este decorată cu trăsuri, fluturi, flori și soldați în tunici roșii. Dezinfectantul pentru mâini costă 3,95 lire, covorul de picnic 35 de lire, conform Daily Mail.