Evenimentul Zilei > Monden > Se anunță marele divorț. Actorul, copleșit de viața publică a vedetei TV
Se anunță marele divorț. Actorul, copleșit de viața publică a vedetei TV

Se anunță marele divorț. Actorul, copleșit de viața publică a vedetei TV

Actorul George Burcea a dispărut din viaţa Andreei Bălan. Deocamdată pe Instagram, dar lucrurile sunt extrem de tensionate între cei doi. Despre posibila destrămare a căsniciei, evz.ro a scris încă din 6 februarie, acum aducând noi informații în povestea de viață a vedetei blonde de la celebra emisiune ”Te cunosc de undeva”.

Actorul George Burcea a lansat o campanie împotriva violenţei în familie. Mai mult decât lăudabil, în condiţiile în care în România violenţa în familie a devenit, în multe regiuni ale ţării, un fapt banal. Burcea era şi personajul potrivit pentru o astfel de campanie. Nu numai că era o persoană publică, dar el însuşi, aşa cum pretindea, fusese victima violenţei domestice şi nu mai voia ca alţi copii să treacă prin chinurile lui.  A afirmat că tatăl său o bătea până la sânge pe mama sa, după care trecea la schilodit copiii. Pe el şi pe ceilalţi trei fraţi mai mari. Atunci era nevoit să se refugieze la bunică pentru a scăpa de urgie.

Campania mergea strună. Burcea, care nu prea mai avea roluri importante, dădea acum aproape zilnic interviuri în legătură cu lăudabila sa iniţiativă. Ba, mai mult, a anunţat că va scrie şi o carte despre viaţa lui chinuită.

Evident, presa s-a alăturat unei astfel de campanii, absolut benefică pentru societatea românească. Numai că în timpul scormonelilor gazetăreşti, a reieşit un fapt groaznic. Tatăl actorului a fost un criminal. A făcut puşcărie pentru că a omorât o femeie. Atunci, în mod ciudat, lucrurile s-au sucit. Burcea a devenit nervos şi i-a ameninţat pe cei care au făcut dezvăluirea, deşi, în mod normal, aceasta nu venea decât să-i dea şi mai multă dreptate: tatăl său era, iată, nu numai un om care îşi schingiuia familia, ci şi un asasin.

Declaraţiile lui Ion Burcea, zis Nelu, tatăl actorului, aruncă însă în aer toate declaraţiile pe care George le făcuse până atunci. Tatăl, care recunoaşte că a făcut puşcărie pentru omor, face în acelaşi timp şi o socoteală simplă, din care rezultă că fiul său a minţit.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: