Mihai Chirică i-a cerut lui Sorin Grindeanu să aloce fonduri pentru dezvoltarea judeţului Iaşi.

”Am făcut eforturi foarte mari pentru a-i convinge pe oameni să îndrăznească să creadă în PSD și am și reușit. Am avut rezultate bune atât la alegerile locale, cât și la cele parlamentare, dar plusul de încredere pe care l-am câștigat cu ajutorul, dar și pentru partidul nostru se poate risipi dacă nu suntem susținuți și dacă Guvernul nu implementează proiectele promise pentru regiune.

Vă rugăm, Domnul Prim-Ministru, să înțelegeți corect mesajul nostru: nu este vorba de un protest, ci doar de încercarea de a împlini cererile legitime ale sutelor de mii de locuitori ai județului nostru. Noi credem, Domnule Prim-Ministru, că Dumneavoastră puteți și doriți să demonstrați că ieșenii nu au fost păcăliți încă o dată! Ieșenii au votat PSD pentru că, așa cum i-am îndemnat, au îndrăznit să creadă în România, adică în dreptate socială, în prosperitate, într-o administrație realizată în beneficiul cetățeanului plătitor de taxe.

De aceea, credem că a venit vremea să sprijiniți fără ezitare toate proiectele locale și importante și să investiți masiv în infrastructura zonei, pentru a menține încrederea atât a membrilor de partid, cât și a tuturor românilor din această parte încercată de țară. Avem încredere, Domnule Prim-Ministru, că veți arăta că vă pasă!”, i-a scris Mihai Chirică lui Sorin Grindeanu, potrivit site-ului Infopinia.