Evenimentul ZileiSocialSchimbare importantă la Timișoara. Anunțul făcut de primarul orașului de pe Bega

Schimbare importantă la Timișoara. Anunțul făcut de primarul orașului de pe Bega

Schimbare importantă la Timișoara. Anunțul făcut de primarul orașului de pe Bega
Liderul PNL Timiș, Nicolae Roibu, a declarat că directorul Spitalului Județean de Urgență Timișoara a fost schimbat pentru că este membru PSD, în locul lui fiind numit un membru PNL

Schimbarea directorului Spitalului Județean de Urgență Timișoara , Marius Craina, cu Raul Pătraşcu, cel care va prelua funcţia de manager al unității spitalicești, a fost comentată de primarul municipiului Timișoara, Nicolae Robu, care este și liderul PNL Timiș.

Nicolae Robu a declarat că el l-a recomandat pe Raul Pătraşcu pentru a prelua funcția de manager,  dar nu poate garanta pentru el. Nicolae Robu nu a avut ce să îi reproșeze fostului manager al spitalului, Marius Craina, despre care a avut numai aprecieri, spunând însă că singuraproblemă este că ar fi membru PSD,  transmiteDe Banat.

Marius Craina e bun, profesional, medical, din toate punctele de vedere, dar are o mare problemă: nu e liberal. Nici viitorul şef de la Spitalul Judeţean, Raul Pătraşcu nu era liberal acum câteva luni, dar perioada de experienţă PNL l-a făcut candidatul perfect. Tocmai de aceea, preşedintele PNL Timiş, Nicoale Robu, i-a oferit recomandarea necesară. Poate dacă şi Craina era liberal… Aşa, chiar dacă oamenii sunt de valori egale, mai bun e cel din echipa noastră, a spus Robu, vineri.

Nicolae Robu a mai declarat că : „În primul rând că eu am avut o bună colaborare cu Craina, are aprecierea mea, atât cât l-am cunoscut în interacţiunea dintre noi, îl vorbesc de bine, chiar dacă a fost desemnat candidat la primărie. Dar situaţia e următoarea: el a fost interimar, în ultima vreme, numirile astea interimare se fac de puterea politică a momentului. Numirile se fac de echipa câştigătoare. E o numire interimară. Nu trebuie să i se reproşeze nimic, a fost numit cineva care, sperăm noi, că e la fel de bun,. Nicolae Robu a spus că nu poate garanta că Raul Pătraşcu  va fi un manager mai bun decât predecesorul lui, dar că i-a dat recomandare, spunând că este un om cinstit.

„Eu nu pot garanta pentru el, eu i-am dat lui o recomandare, la fel cum am dat studenţilor mei, care au mers afară şi au obţinut burse. Nu înseamnă că nu mă pot înşela. Dacă ei mă dezamăgesc, e rău şi pentru mine, că nu au onorat poziţia şi încrederea mea. E un om cinstit, a mai declarat Nicolae  Robu. Nicolae Roibu spune că schimbarea managerului Marius Craina este doar începutul, acesta spunând că partidul va schimba tot.

„Noi îi schimbăm pe toţi, tot ce e interimar pe funcţîi, tot ce e politic schimbăm. Între două persoane la fel de bune, îl preferăm pe cel de echipa noastră”, a conchis Robu.


Accesează: