Aşadar, OLX anunță verificări drastice după ce pe site au apărut tot mai multe anunțuri de acest tip spunând că este o prioritate siguranţa celor care intră pe platforma online.

„Suntem hotărâți să prevenim apariția și difuzarea acestor anunțuri, așa cum am procedat și până acum. Pentru noi, siguranța utilizatorilor este prioritară. Drept urmare, OLX România a luat decizia de a intensifica monitorizările zilnice, prin următoarele măsuri: facem verificări automate (prin filtre corespunzătoare, care ne semnalează toate anunțurile de acest tip) și manuale (căutăm astfel de anunțuri și le dezactivăm) cu ajutorul unei echipe dedicate acestui subiect. Mai mult, suntem atenți și răspundem tuturor raportărilor făcute de către utilizatorii noștri privind aceste anunțuri”, este comunicatul OLX România.

Totul a plecat de la anunţurile cu vânzarea vaccinurilor antigripale pe OLX

Au apărut sute de anunţuri cu vânzarea de vaccinuri antigripale, iar preţurile variază între 40 și 200 de lei. Medicii au atenționat imediat că un vaccin cumpărat de pe internet poate provoca alergii severe, având în vedere că nu există nicio garanţie că a fost păstrat la temperatura potrivită. Şi, după cum se poate observa toţi cei care vând aşa ceva spun că au ținut vaccinul la frigider…că l-au cumpărat pentru ei dar s-au răzgândit să-l mai facă.

Te-ar putea interesa și: