Evenimentul Zilei > Monden > Scandalul momentului în muzica populară! Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, în fața judecătorilor
Scandalul momentului în muzica populară! Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, în fața judecătorilor

Scandalul momentului în muzica populară! Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, în fața judecătorilor

Despărţire cu scandal între cântăreţul de muzică populară Gheorghe Turda și fosta sa iubită Nicoleta Voicu, cu 23 de ani mai tânără.

Gheorghe Turda a izbucnit după ce fosta lui iubită a făcut mai multe dezvăluiri intime legate de relația lor. El i-a trimis o notificare Nicoletei Voicu și este dispus să rezolve problema în instanță.

„Da i-am făcut pentru că nu se potolește! Și un om care nu e cuminte și nu disciplinat și obraznic cu mine. E a doua notificare pe care i-o adresez, iar dacă nu se potolește ne vedem la tribunal. Nu se poate ca la pretenția unei fete cu școală, cu o anumită pregătire profesională și în muzică, să spui în presă așa ceva. Sunt niște relații care au fost între doi parteneri.

Nu mai merge treaba, nu mai merge, la revedere! Comentează și niște intimități din familie, și de copiii mei, și de nepoții mei. Nu se face așa ceva. Trebuie să știe lumea ce a fost între noi, într-o relație de prietenie. Nu se poate așa ceva(…) Am avut și am pretenții de la ea că este o intelectuală, dar nu te poți coborî în halul ăsta de mahala, să dai din casă ce nu privește pe toată lumea. Nu mai comentez că devine periculoasă. Nu mă cobor la nivelul de mahala, viața mea să o discut prin presă”, a spus Gheorghe Turda la Antena Stars.

S-a aflat ADEVĂRATUL motiv al despărţirii cântăreţului Gheorghe Turda de iubita sa

În ianuarie, Gheorghe Turda o acuza pe Nicoleta Voicu că era prea geloasă şi că îi controla mereu telefonul să vadă dacă vorbeşte cu alte femei, potrivit b1.ro

„Da, m-am despărţit de Nicoleta în urmă cu patru zile. Şi-a luat lucrurile şi s-a mutat în apartamentul ei. Mai are câteva lucruşoare pe aici. Exclud varianta unei împăcări pentru că nu se poate trăi cu ea. Era foarte geloasă, îmi urmărea telefonul şi când eram la baie, îmi răspundea la apeluri. Mă sunau colegi de breaslă, trebuia să le răspund, dar ea îmi reproşa că stau prea mult la telefon.

Partea proastă e că mi-a stricat nişte relaţii importante. Ce să zic, eu nu o întrebam pe ea cine o sună, de ce doarme cu telefonul sub pernă sau de ce îl ia şi la toaletă”, a declarat Gheorghe Turda

La rândul ei, Nicoleta Voicu îl acuză pe cântăreț că nu îi acorda niciodată destulă atenţie şi că nu ieşeau niciodată în oraş la o întâlnire romantică, ci doar la evenimente mondene.

„Gheorghe Turda era foarte captivat de cariera profesională. Din timpul petrecut împreună, 99 la sută îl acorda lumii, celor care îl contactau. Stăteam împreună, iar el vorbea continuu la telefon. S-a întâmplat de nenumărate ori să se trezească dimineaţă şi în loc să mă privească, să se uite la telefon. Eu nu l-am înşelat, pentru că telefonul meu era în orice colţ din casă, însă dumnealui îl ţinea ori în buzunar, ori lângă farfuria cu ciorbă. Domnul Turda mă neglija ca femeie. Eu provin dintr-o familie înstărită, am fost răsfăţată, am dus o viaţă de domniţă şi am avut tot ce mi-am dorit.

Eu nu am cerut vacanţe şi croaziere, ci afecţiune. Ca în orice cuplu, voiam plimbări în oraş, atenţie şi momentele noastre. Noi, în loc de ieşiri în doi, aveam ieşiri publice, la evenimente, la aniversări, şi totul s-a raportat la profesia lui. Prima noastră ieşire a fost aşa: «Nicoleta, trebuie să mergem la evenimentul lui Cătălin Crişan». Toate ieşirile noastre au fost aşa, iar când stăteam acasă, domnul Turda vorbea continuu la telefon. Deci nu eram geloasă, aşa cum spune dânsul!”, mărturisea Nicoleta Voicu.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: