Scandalul copilului băgat în comă la dentist: Cine sunt actorii principali. Dezvăluiri

Scandalul copilului băgat în comă la dentist: Cine sunt actorii principali. Dezvăluiri

Vești triste. Copilul paralizat în cabinetul stomatologic din Pitești e în stare foarte gravă, internat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgență „Grigore Alexandrescu”. Avem informații despre ce s-a întâmplat în cabinet.

Primele informații de pe plan local arată că micuțului i-a fost administrat anestezic intravenos, pentru anestezie generală. Dr Dragoș Stanciu, președintele colegiului Medicilor Dentiști - Argeș, susține că abia au demarat și ei o anchetă, deoarece au aflat despre acest caz din presă.

„Ne-am autosesizat din presă, pentru că nu aveam de unde să știm... Este vorba de un copil care a beneficiat de o anestezie generală, de o sedare intravenoasă, dată de un medic anestezist. Nu e vorba de o anestezie administrată de un stomatolog. Nu știm dacă acel cabinet avea aparatura necesară pentru a administra anestezie, este posibil să nu. Consiliul Medicilor Dentiști  autorizează  cabinetele din punct de vedere stomatologic, atât. În rest nu are jurisdicție”, a spus președintele CMD Argeș.

NEWS ALERT. Prima reacție a medicului. Copil de 4 ani, aproape omorât la dentist!

„Nu știu dacă în acel cabinet s-au mai petrecut fapte similare. Nici nu știu despre ce medic este vorba. Avem și noi ancheta noastră în desfășurare, dar acum am început-o. Din câte știu nu cred că este vorba de vreun alt caz anterior. Nu cred că e vorba despre abateri disciplinare...” a mai spus dr. Dragoș Stanciu, președinte CMD Argeș.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cabinetul TeddyCare, locul unde s-a petrecut tragedia, vine cu explicații:

„Au început resuscitarea la 45 de minute de la administrarea anesteziei”

Reprezentanții TeddyCare nu doresc să dezvăluie numle medicului dentist care a solicitat intervenția ATI.