Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandalos! A sunat la 112. Polițistul i-a spus „Băi Lache” și a închis
Scandalos! A sunat la 112. Polițistul i-a spus „Băi Lache” și a închis

Scandalos! A sunat la 112. Polițistul i-a spus „Băi Lache” și a închis

Un bărbat din Teleorman reclamă faptul că după ce a sunat la serviciul 112 pentru a anunța că o femeie dansează în mijlocul șoselei şi se arunca în faţa maşinilor, i s-a răspuns că nu e treaba poliţiştilor să consilieze persoane cu probleme psihice, după care omul legii i-ar fi spus „Băi Lache” şi a închis.

Teleormăneanul a scrie pe pagina sa de Facebook că se afla, miercuri, cu mașina pe o stradă din Alexandria când a observat o femeie care dansa pe mijlocul drumului, iar când maşinile se apropiau, aceasta pur şi simplu sărea în faţa lor.

„Am sunat la 112 să le spun că pe strada Cuza Vodă din Alexandria e o femeie care se aruncă în faţa maşinilor. Am fost transferat către un domn poliţist care m-a întrebat de ce nu am oprit maşina să o conving eu pe doamna aceea cu probleme să părăsească carosabilul.

I-am spus că nu e asta treaba mea, ci a Poliţiei. Apoi a ridicat tonul, mi-a spus că nu e treaba dânsului să consilieze persoane cu probleme psihice. M-am enervat şi l-am întrebat cum se numeşte. A refuzat să răspundă, apoi mi-a spus <Băi Lache!>. Da. Poliţistul de la 112 mi-a spus  – Băi Lache! – şi a închis”, a scris cetățeanul pe rețeaua de socializare.

El a mers joi la Poliţie şi a cerut înregistrarea conversaţiei sale cu poliţistul, informează banatulazi.ro.

Numai că, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Dana Păşu, susține că poliţistul de la 112 nu ar fi folosit acel apelativ, ci ar fi spus, de fapt, „OK”. Nu seamănă, dar se potrivește…