Pop l-a acuzat pe Tolontan că a mințit în privința ei, dar și în cazul Hexi Pharma. Managerul de spital i-a spus lui Tolontan că ar trebui să aibă pe conștiință moartea lui Dan Condrea, fostul director Hexi Pharma, deoarece acesta a ajunsse sinucidă din cauza presiunilor făcute de jurnalist.

”Eu susțin toate afirmațiile, că ele sunt fapte, nu opinii!”,a  spus Tolontan.
Tolontan a răspuns și la întrebarea dacă își menține afirmațiile conform cărora Monica Pop a ajuns manager cu sprijinul lui Marian Popa.

"Păi asta am și scris… Faptul că nu v-au incriminat procurorii, că ei au considerat că nu e penal faptul că dumneavoastră, manager de spital, ați închiriat unei firme un spațiu, și apoi firma v-a salarizat e treaba lor, înseamnă că nu e penal, dar asta nu înseamnă că e și normal. Pentru că nu tot ceea ce nu e penal este și normal. Dacă toți managerii de spital ar proceda la fel și ar închiria în spitalul public spații unor firme, iar firmele i-ar angaja pe ei, ce s-ar petrecere?”, a spus Tolontan, conform b1.ro.
În replică, Monica Pop a susținut că a devenit manager de spital în 1993, când nici nu-l cunoștea pe Popa: ”De unde și până unde prostia asta? A, că în anii 2010-2011 a făcut parte din Consiliul de Administrație, că era secretar de stat…”.