Evenimentul Zilei > Monden > Scandal monstru între două vedete într-un club de pe litoral. De ce au intervenit bodyguarzii
Scandal monstru între două vedete într-un club de pe litoral. De ce au intervenit bodyguarzii

Scandal monstru între două vedete într-un club de pe litoral. De ce au intervenit bodyguarzii

Două vedete de la emisiunea ”Puterea Dragostei” au ajuns la cuțite, fiind necesară intervenția bodyguarzilor.

Ceartă de zile mari între două vedete din lumea showbiz-ului românesc. Loredana Chivu și Manuela de la Puterea Dragostei au fost recent protagonistele unui scandal imens, motiv pentru care a fost necesară implicarea bodyguarzilor pentru aplanarea conflictului.

”Nu pot să spun că m-am mai distrat seara aia”

Cele două vedete nu se înțeleg prea bine, acest lucru fiind evident. Manuela și Loredana Chivu au ajuns la un pas să se bată într-un club de la malul mării.

”Nu ne-au dat afară, Loredana s-a dus la masa ei. Eu am rămas la a mea. Dar ne-am pus câte doi bodyguarzi ca să nu se mai întâmple nimic. Nu pot să spun că m-am mai distrat seara aia. Că nu mi-a picat bine scandalul, mai ales că eram nevinovată”, a povestit Manuela despre scandalul care a avut loc în club.

Manuela a recunoscut incidentul dintre ea și Loredana Chivu. Dar ea susține că ar fi nevinovată în timp ce Loredana Chivu o acuză pe Manuela că ar face pe victima pentru a fi în centrul atenției.

”Nu mă interesează subiectul. Eu nu le cunosc pe acele fete. Nu le-am văzut vreodată și nici nu vreau vreo asociere cu ele, însă este clar că există cineva care voia atenție. Lucrurile au stat cu totul diferit, dar…Din punctul meu de vedere este exagerat și, de aceea, consider că fiecare trebuie să își vadă de treaba lui. Nu îmi doresc să vorbesc mai mult. Nu înțeleg ce caută în presă cineva, care a două zi m-a sunat să lămurească situația, iar materialul să apară apoi într-o altă formă, o săptămână mai târziu. Este clar că la mijloc este vorba de o dorință de a atrage atenția. Repet, nu mă interesează să mă asociez cu nimeni, îmi văd de viața mea, nu îmi spăl rufele în public niciodată”, a declarat Loredana Chivu, potrivit cancan.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: