Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal MONSTRU în televiziune. Andreea Mantea este DISPERATĂ.” Încetaţi cu ameninţările!”
Scandal MONSTRU în televiziune. Andreea Mantea este DISPERATĂ.” Încetaţi cu ameninţările!”

Scandal MONSTRU în televiziune. Andreea Mantea este DISPERATĂ.” Încetaţi cu ameninţările!”

La emisiunea pe care o păstoreşte cunoscuta prezentoare tv Andreea Mantea, a izbucnit un scandal monstru între doi concurenţi. Este vorba despre Adrian şi Rafaela care şi+au aruncat cuvinte grele şi chiar s-au ameninţat cu instanţa de judecată

"Nu mi se pare corect să îmi păteze el mie imaginea. Mă denigrezi. Dacă continui să mă denigrezi, promit solemn că te dau în judecată! Nu mă pune la încercare că sunt mult mai deşteaptă ca tine", i-a spus Rafaela lui Adrian, potrivit wowbiz.ro

"Hai să facem pariu! Să vedem care e mai tare. Ai tupeul ăsta? Să spună de ce a venit aici, în emisiune", a replicat Adrian.

S-a lăsat cu strigăte şi cu lacrimi din partea Rafaelei, iar Andreea Mantea nu a mai rezistat şi le-a spus celor doi. 

"Încetaţi cu ameninţările! Adrian, taci acum! Suficient! Nu mai vreau să îl aud pe niciunul dintre voi. Nu vreau să mai aud lucruri din afara emisiunii. Niciodată! Nu aveţi dovezi, nu aveţi probe, nu aveţi cum să dezbateţi, nu aveţi nimic", le-a spus Andreea Mantea celor doi.