Viorica de la Clejani, mama Margheritei, a reacționat instant, trimiâțndu-i mesaje dure lui Codin Maticiuc. Acum, Codin Maticiuc a făcut o nouă postare pe Facebook în care vorbește despre scandalul cu Margherita și Viorica de la Clejani, potrivit libertatea.ro

„Da, mi-am cerut scuze. Recunosc că îmi pare rău că am făcut acel instastory despre domnișoara prosciutto-funghi. Nu că n-aș fi spus ce gândesc, ci pentru că cine p…a mea sunt eu să dau verdicte sau să judec pe cineva. Eu care sunt urât cu spume și mic și grăsuț și semi-retard. Și mai ales cine sunt eu să fac rău cuiva? Să fac rău unei fete poate puțin nesigură pe ea sau (mai rău) unei mame total nevinovată dar vulnerabilă la orice subiect legat de copiii ei. Mai ales eu care știu cât a suferit mama când presă scria mizerii despre mine. Atât neadevărate cât și adevărate. Căci, da, ea suferea și la adevăruri pe care spera să nu le afle nimeni. 
Așa că, doamna Viorica, încă o dată vă rog să mă scuzați. Și dacă atunci când o să ne vedem totuși nu o să vă puteți reține flegmele în gâtlej, măcar când le proiectați să știți că se scriu cu „G””, a scris Codin Maticiuc pe rețeaua de socializare.