Scandal legat de parastasul lui Petrică Mîțu Stoian. Surorile artistului nu-l vor pe Enceanu la pomenirea regretatului artist

Scandal legat de parastasul lui Petrică Mîțu Stoian. Surorile artistului nu-l vor pe Enceanu la pomenirea regretatului artist Sursa: Româniatv.net/ Constantin Enceanu și Petrică Mîţu Stoian

Parastasul de un an al regretatului artist Petrică Mîțu Stoian e motiv de scandal între rudele și prietenii artistului. Surorile interpretului își doresc să organizeze parastasul acasă, în satul natal al artistului, în județul Reșița, în timp ce impresarul artistului va ține o pomană, separate, la Craiova.

Constantin Enceanu nu se află pe lista de invitați, surorile regretatului interpret aducându-i o serie de acuzații grave, mai exact sunt foarte supărate din pricina declarațiilor interpretului după moartea lui Petrică Mâțu Stoian.  Au ales comuna natală pentru că spun ele, acolo va veni și copilul de suflet al regretatului artist și oamenii din sat care îl iubeau.

Constantin Enceanu a refuzat să comenteze decizia rudelor bunului săi prieten, Petrică, însă a explicat că dacă va fi invitat la vreuna dintre pomenirii, se va duce pentru că așa îi onorează memoria artistului. Pe de altă parte, Doru Gușman, cel care a fost impresarul artistului va face un parastas la Craiova, la un restaurant, mâncarea gătită acolo va fi donate unui azil de bătrâni.

Sursa: facebook.com/PetricaMituStoianoficial

Parasatul de un an al lui Petrică Mâțu Stoian va avea loc pe data de 5 noimbrie, el decedând pe data de 6 noiembrie anul trecut, la vârsta de 61 de ani. Interpretul a murit la Spitalul de Urgență Reșița, unde venise de la o altă unitate spitalicească privată, unde făcea terapie hiperbară, un tratament post covid, mai exact. După moartea cântărețului de muzică populară, clinica privată a primit sancțiuni în valoare de 80.000 de lei la începutul lunii noiembrie, în urma controlului efectuat de Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin.

Ne puteți urmări și pe Google News

La nivelul clinicii s-au găsit nereguli majore. De altfel a fost întocmit și un dosar penal legat de moartea artistului, însă până acum nu există niciun inculpate sau vreo persoană juridică, care să poată fi trasă la răspundere în dosar.