Evenimentul ZileiPoliticaScandal între liderii protestatari. Diana Șoșoacă atacă: „Diplan a deturnat protestul. Mi-am cerut scuze ambasadei Rusiei”

Scandal între liderii protestatari. Diana Șoșoacă atacă: „Diplan a deturnat protestul. Mi-am cerut scuze ambasadei Rusiei”

Scandal între liderii protestatari. Diana Șoșoacă atacă: „Diplan a deturnat protestul. Mi-am cerut scuze ambasadei Rusiei”
Diana Șoșoacă se arată extrem de nemulţumită faţă de un alt lider protestatar care, în opinia sa, a deturnat protestul îndrumând oamenii către Ambasada Rusiei.
Senatoarea independentă, Diana Şoşoacă este revoltată că protestul a fost deturnat de către un alt lider, Pompiliu Diplan. Ea și alți câțiva participanţi la protestele anti-restricții au comentant, într-un videoclip publicat pe Facebook,  despre mobilizarea si comportamentul protestatarilor din ultimile zile.

Diana Șoșoacă atacă: „Diplan a deturnat protestul. Mi-am cerut scuze ambasadei Rusiei”

Diana Șoșoacă s-a arătat indignată că săptămâna trecută protestul a fost pur şi simplu „deturnat” de Pompiliu Diplan, care a ghidat zeci de protestatari spre Ambasada Rusiei unde au afisat un banner cu „masacrul de la Fântâna Albă”.

Diana Şoşoacă a reacționat : „În calitate de senator, mi-am cerut scuze Ambasadei Rusiei față de jignirile aduse de anumite persoane. Nu ai dreptul să declanșezi un conflict diplomatic din care noi putem ieși terfeliți într-un hal fără de hal. Ce căuta mitingul care e împotriva restricțiilor pandemice să ni se deturneze către stricarea unor relații diplomatice și așa precare cu vecinii. Au fost foarte mulți oameni acolo duși de Diplan”, a spus senatoarea.

Aceasta susține că a cerut iertare Ambasadei Rusiei a doua zi după incident nefericit

Şi continuă: „Băi, nu se face așa ceva. Suntem inculți din punct de vedere juridic și diplomatic. Unde ne sunt diplomații de excepție pe care îi aveam? Să fiu singurul senator care să-și ceară iertare, scuze pentru un anumit comportament injurios?”, a spus parlamentarul, în timpul dialogului de pe Facebook.

Zeci de protestatari, în frunte cu Pompiliu Diplan, s-au dus joia trecută în faţa sediului Ambasadei Federaţiei Ruse, unde au afişat un banner pe care se putea citi: „1 aprilie 1941, 80 ani de la masacrul împotriva românilor care se întorceau acasă”.

Pompiliu Diplan neagă existenţa COVID-19

Pompiliu Diplan, vicepreședintele grupului civic ”STOP 5G.”, a contestat mereu măsurile pentru combaterea pandemiei. Iar despre existența virusului, a spus că este vorba despre ”o mascaradă științifică”. Acesta s-a remarcat prin diferite luări de poziție prin care susținea că virusul nu există, că nu sunt cazuri de boală și că nu este „nicio pandemiei”.
Mai mult, a negat rolul măștii de protecție şi spune: ”Masca e parte dintr-un program de manipulare generală, un plan de subjugare a unei întregi populații. Când îmi va arăta oricine studii care arată că salvează pe cineva, atunci mă veți vedea și pe mine cu mască.  Morții din accidentele de bicicletă sunt mai mulți decât cei de Covid. Am putea face mai mult caz decât pentru omorârea întregii economii”, a conchis Diplan.

Accesează: