Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal între doi oameni din fotbalul românesc: „L-am sunat, a început să înjure, probabil e într-o stare mai delicată”
Scandal între doi oameni din fotbalul românesc: „L-am sunat, a început să înjure, probabil e într-o stare mai delicată”

Scandal între doi oameni din fotbalul românesc: „L-am sunat, a început să înjure, probabil e într-o stare mai delicată”

Dinu Gheorghe, oficialul echipei Dunărea Călărași, s-a certat cu Cornel Dinu, fost mare jucător al echipei Dinamo, și cei doi și-au aruncat vorbe grele.

Conform gsp.ro. scandalul ar fi pornit după ce Dinu Gheorghe l-a ironizat pe Cornel Dinu. „Vamă”  a aflat că „Procurorul” încasează 100 de euro pentru fiecare emisiune la care participă la Telekom Sport, în timp ce el este remunerat cu 300 de euro, la Digi Sport. Cornel Dinu a aflat că Dinu Gheorghe a râs de el și a explodat într-un cerc de prieteni. „Pentru măgăriile astea nu-l mai iert. L-am găsit rugându-se de nevastă-mea Silvia să-l scape de pușcărie când era șeful Vămii și acum încearcă să mă ia la mișto? O bărfește și pe biata Silvia, Dumnezeu s-o ierte! Poate să vină și în genunchi în fața mea că nu-l mai iert”, ar fi spus dinamovistul.

Dinu Gherghe a replicat la Digi Sport. „Culina (n.r. – ofițerul de presă) de la Dinamo a dezvolat acest subiect. Am lucrat cu el, e problema lui. Am vorbit cu el înainte de meciul Dinamo – Dunărea Călărași, am glumit, nici vorbă de altceva. El nu poate să se lepede de aceste apucături. Culina nu înseamnă nimic pentru mine, e un nespălat.  L-am apreciat pe Cornel Dinu, mi-a marcat copilăria și adolescența ca jucător, nu ca om. Niciodaă nu am stat în genunchi în fața nimănui, nici în fața soției lui. Niciodată nu mi-am permis să vorbesc despre cineva care nu e printre noi pentru că și eu am trecut prin același lucru. El a stat mai mult în genunchi decât am stat eu. El e un erudit, o personalitate importantă. Culina e un nespălat. L-am sunat pe Cornel Dinu, a început să înjure, probabil e într-o stare mai delicată”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.