Evenimentul Zilei > Monden > Scandal în familia Andreei Bănică! Mărturisire șocantă: „Soțul meu știe…”
Scandal în familia Andreei Bănică! Mărturisire șocantă: „Soțul meu știe…”

Scandal în familia Andreei Bănică! Mărturisire șocantă: „Soțul meu știe…”

Andreea Bănică a dezvăluit cum a trecut printr-unul dintre cele mai delicate momente din familie, cu avansurile unui prieten al soțului.

Momente neplăcute pentru Andreea Bănică. Aceasta a dezvăluit că un prieten foarte apropiat al soțului ei, Lucian Mitrea, i-a făcut avansuri. Vedeta i-a povestit întâmplarea soțului ei, care îi este și cel mai apropiat confident.

Andreea Bănică nu se aștepta să primească avansuri tocmai din partea unui bărbat care era un bun prieten al familiei.

Prieten bun, da. Soțul meu știe. S-a întâmplat ca un prieten bun de-al nostru, de-al soțului, să îmi facă avansuri, a aflat și soțul, a fost o situație, îți dai seama. Dar am reușit să gestionăm toată treaba. O femeie casătorită este mult mai râvnită de alți bărbați. Au fost momente în viața mea când și fanii mi-au făcut avansuri, oameni, bărbați, dar e normal. Sunt un artist pe care îl cunoaște lumea, îl vede, însă important a fost că am știut cum să depășesc”, a spus ea, scrie cancan.ro.

Vedeta a mai spus că ea și cu soțul ei au momente tensionate atunci când discută despre educația copiilor.Ea a mărturisit că acesta este un motiv de ceartă.

„Noi ne certăm din cauza copiilor, pentru că ne contrazicem foarte mult, avem păreri diferite de multe ori, în orice familie este așa. Înainte, când nu erau copiii, ne certam din cauza profesiei. Eu nu vreau să am un copil obraznic, iar uneori mi se pare că îi dă prea mult nas lui Noah.El este mic acum, are doar trei ani, dar avem de lucru cu el, ambii copii sunt excepționali, sunt cuminți și ascultători. Chiar primesc foarte multe laude, în special pentru fetiță, care este educată și mi se spune des acest lucru”, a dezvăluit Andreea Bănică .

Andreea Bănică are o siluetă de invidiat și se poate lua la întrecere cu multe tinere de 20 de ani în ceea ce privește frumusețea. Ea a recunoscut că apelează la medicina estetică dar fără să facă execese. Cântăreața mai spune că soțul ei, Lucian Mitrea, o lasă să facă ceea ce dorește atunci când ia decizii legate de modul în care arată.

„Merg și eu la estetician, că orice persoană publică, unde îmi fac tot felul de intervenții. Este normal. Am tot scris despre asta. Soțul meu mă încurajează, dacă mă poate ține acasă ar fi cel mai fericit, îmi spune că sunt frumoasă, că sunt a lui, nu trebuie să fac ceva din punctul lui de vedere, nici să-mi pun silicoane sau alte lucruri, pentru că el consideră că nu am nevoie de nimic”, a conchis Andreea Bănică.