Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal în direct. Reprezentantul Guvernului, dat afară: „Ieși afară, bă, din emisiune!”
Scandal în direct. Reprezentantul Guvernului, dat afară: „Ieși afară, bă, din emisiune!”

Scandal în direct. Reprezentantul Guvernului, dat afară: „Ieși afară, bă, din emisiune!”

Scandal imens și vorbe grele în platoul postului B1TV. Moderatorul l-a poftit, cu expresii de birt, pe unul dintre ivitați să plece din emisiune. 

Fostul senator, realizatorul B1TV Tudor Barbu, a intrat într-o polemică aprinsă cu fostul ministru al Agriculturii, Adrian Rădulescu. Limbajul și atitudinea moderatorului a fost însă una suburbană.

„Acum m-am prins… tu votezi cu Dan Barna”, a fost reacția lui Adrian Rădulescu, în urma dialogului. „Ieși afară, bă, din emisiunea mea! De unde ai tras concluzia asta?”, a fost replica lui Tudor Barbu. „De ce să plec? Am zis că este o rușine că Dan Barna candidează și tu ne-ai plimbat peste tot ca să ne abați de la acest subiect… este clar că-l susții!”, a afirmat Adrian Rădulescu.

„Acum cinci ani, nu eram la B1 TV. Eram în Târgu Jiu și strângeam semnături pentru Klaus Iohannis. Pe atunci eram senator. Cum să mă sucesc?! Klaus Iohannis este candidatul pe care îl susțin sufletește. Dacă nu va face nimic dramatic în campania electorală, îl voi vota. Oricum… bătălia dintre Dăncilă și Iohannis este cumplită, se bat cu toate armele”, a mai spus Tudor Brabu.