Evenimentul Zilei > Social > Scandal în direct la TV. Doi medici de la Colțea, vorbe grele în direct!
Scandal în direct la TV. Doi medici de la Colțea, vorbe grele în direct!

Scandal în direct la TV. Doi medici de la Colțea, vorbe grele în direct!

Un medic de la Spitalul Colțea din București susține că la nivelul spitalului la care lucrează nu există nici o mască de protecție, ca să nu mai vorbim de costume sau alte materiale de protecție.

Replica managerului

În replică, Mircea Lupșor, managerul Spitalului Colțea susține că toate afirmații medicului ORL sunt fake news, adică informații fără o bază adevărată. ”Nu înțeleg de ce promovează așa ceva. Avem absolut tot, de la măști, mănuși, combinezoane, avem absolut tot ce trebuie pentru a proteja medicii. Avem măști PP2 și PP3. Avem absolut tot. Fiecare medic primește la intrarea în tură o mască sau două. Avem stocuri care să ne ajungă 45 de zile minim. Avem procedură de consum a materialelor sanitare pentru a nu face risipă. Am cumpărat 11.000 de măști care s-au terminat într-o săptămână. Acum am mai cumpărat alte 25.000 de măști, 100 de combinezoane, 100 de ochelari. Și la ATI avem de toate”, a spus Lupșor.

Între cei doi medici, Stamate și Lupșor a urmat un dialog halucinant în care unul spunea că nu sunt materiale de protecție, iar celălalt că sunt.

Stamate: Mă miră declarația domnului doctor Lupșor, care a fost un personaj transparent, dar probabil are de apărat o poziție politică. Este regretabil ceea ce spune. Am căutat azi în tot spitalul o mască, la ATI, pe secție, costume de protecție nu există, nu există circuite de protecție, totul este o glumă formală.
Lupușor: Eu îl invit pe domnul doctor să i le arătăm.
Stamate: Sunt toți colegii mei care știu aceste lucruri. Eu sunt poate singurul care am curajul să spun aceste lucruri. Nu puteți spune că ceea ce spun eu, este un fake news. Dvs aveți de apărat Primăria Capitalei.
Lupușor: Nu vă enervați că nu ajută la spital. Eu vă aștept acum la spital.
Stamate: Dacă nici un doctor nu a văzut niciodată un combinezon în Spitalul Colțea, cine minte?

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: