Evenimentul Zilei > Monden > SCANDAL IMENS în jurul lui SMILEY. ACUZAȚII DE TENTATIVĂ DE CRIMĂ
SCANDAL IMENS în jurul lui SMILEY. ACUZAȚII DE TENTATIVĂ DE CRIMĂ

SCANDAL IMENS în jurul lui SMILEY. ACUZAȚII DE TENTATIVĂ DE CRIMĂ

Sunetistul lui Smiley este acuzat de tentativă de omor chiar de cea care îi este soție, prin intermediul blogului unei prietene, Lorena Lupu. Detaliile au fost publicate pe acest blog, iar artistul e foarte probabil că va suporta repercusiunile legii.

Sunetistul lui Smiley a primit grave acuzații pe un blog. Autoarea blogului, pe nume Lorena Lupu, îl acuză pe Alex Mihuț, unul dintre cei mai bine cotați sunetiști din țară, că după ce s-a căsătorit cu prietena ei, a devenit extrem de violent și chiar a încercat să o omoare, relatează Cancan.

 

Lorena Lupu a scris pe blog că victima a fost azvârlită pe podea, că agresorul s-a urcat pur și simplu cu picioarele pe ea, cu un picior îi apăsa pe ceafă, cu altul pe mână, iar femeia are mâna vânătă acum. Victima spune că a primit pumni și picioare, că a fost târâtă afară, în ploaie, și lăsată acolo lângă un gard. Prietena bloggeriței declară că acest comportament al soțului său s-a declanșat subit și aparent fără motiv.

 

Alex Mihuț colaborează cu Smiley și cu mai mulți artiști, iar acum, în urma gravelor acuzații aduse, e foarte posibil să aibă probleme mari cu legea.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: