Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal de proporții la maternitate. „Îți scot toți dinții din gură”
Scandal de proporții la maternitate. „Îți scot toți dinții din gură”

Scandal de proporții la maternitate. „Îți scot toți dinții din gură”

Scandal de amploare la Spitalul Județean de Urgență Bacău. Doctorul Raluca Grigoriu și soțul acesteia au pornit un adevărat război cu Dr. Ovidiu Bălan.

A fost nevoie de intervenția autorităților pentru a aplana conflictul, despre care fiecare parte implicată are propria versiune, scrie zdbc.ro.

Dr. Ovidiu Bălan, dr. Raluca Grigoriu și Cătălin Grigoriu

„Grigoriu Daniel, care, sub un potop de injurii, înjurături birjărești, a dat afară pacientele de la consultații, a silit-o și pe asistenta de serviciu să părăsească cabinetul. După ce am rămas singur cu agresorul, acesta m-a amenințat că-mi rupe gâtul, că-mi dă dinții jos, că pune rackeții să mă omoare. Am încercat să ies din cabinetul unde eram sechestrat, dar numitul Grigoriu Daniel m-a îmbrâncit peste dulapul de medicamente, apoi, când am încercat din nou, m-a împins peste birou și calculator. În disperare de cauză, am apelat 112, iar numitul Grigoriu Daniel a spus că nu-i pasă, că are Poliția la degetul mic (…)”, a declarat DR. Ovidiu Bălan pentru sursa citată.

Dr. Bălan a făcut plângere pentru sechestrare, ultraj, amenințare.

Pe de altă parte, Daniel Cătălin Grigoriu, soțul Dr. Raluca Grigoriu, are propria variantă de a relata cele întâmplate.

„Conflictul a izbucnit dimineață, la raportul de gardă, când dr. George Bălan s-a plâns că, din cauza conducerii spitalului, a treia zi de Crăciun nu e zi liberă. La un moment dat, a rămas singur cu soția mea (dr. Raluca Grigoriu – n.n), pe care a insultat-o în toate felurile posibile. M-am dus la Maternitate, l-am sunat și n-a vrut să vorbească cu mine. Nu mai e vorba despre justiție, ci e o chestie de la bărbat la bărbat! Nu mi-am putut stăpâni limbajul, l-am înjurat, dar nu l-am atins. Ordinarul a început să se izbească de dulapuri și să strige vai-vai, ca un fătălău! «Poți să-i faci plângeri penale, dar dacă o mai înjuri, îți scot toți dinții din gură, data viitoare», i-am spus. Nu l-am atins, n-am vrut să-i dau satisfacție și să-l pocnesc. Dacă spune că l-am bătut, îl bat în fața judecătoarei!”.

„Un bărbat de 59 de ani a sesizat că la o unitate medicală ar fi un conflict spontan între acesta și un bărbat de 43 de ani. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și, în urma celor constatate, au luat măsura sancționării contravenționale conform Legii 61/1991”, au declarat autoritățile conform sursei citate.