Evenimentul ZileiActualitateSCANDAL după ”Chefi la cuțite”! Florin Dumitrescu în război cu Cătălin Scărlătescu

SCANDAL după ”Chefi la cuțite”! Florin Dumitrescu în război cu Cătălin Scărlătescu

SCANDAL după  ”Chefi la cuțite”! Florin Dumitrescu în război cu  Cătălin Scărlătescu
Florin Dumitrescu a avut un mesaj cu chef Cătălin Scărlătescu după ce l-a jignit în concurs.

Sezonul 5 al emisiunii ”Chefi la cuțite” s-a sfârșit cu victoria lui Bogdan Vandici, din echipa lui Florin Dumitrescu. După terminarea show-ului, acesta din urmă i-a adresa un mesaj lui Cătălin Scărlătescu, în care i-a cerut iertare pentru momentele în care şi-a pierdut cumpătul şi l-a jignit.

”Nimic din spiritul echipei albastre, Ştrumfii Jedi, nu ar fi fost posibil dacă bunul meu coleg Cătălin Scărlătescu nu ne dădea numele de ştrumfi. Apropo, Cătălin, îmi cer scuze şi îmi pare rău că te-am jignit în concurs, să ştii că te iubesc şi te respect în continuare! Bogdan, felicitări pentru tot şi să ai o viaţă frumoasă!”, a scris Dumitrescu, pe Facebook. 

Acesta a mai susținut că senzonul 5 a fost unul dificil pentru el: ””Chefi la cuţite”, sezonul cinci. După cum o spune şi numele a fost un sezon greu, la cuţite, cu de toate. Am râs, am muncit, am plâns, ne-am distrat, ne-am certat, ne-am împăcat, ce să mai zic, a fost cu de toate. Aşa cum trebuie să fie ”Chefi la cuţite”. Acum mă bucur foarte mult că am reuşit să mai adaug încă o familie în vitrina mea cu concurenţi, care mai de care mai frumoşi, mai spumoşi, mai talentaţi şi mai pasionaţi. Nu pot să fiu ipocrit şi să îi văd doar pe ai mei, au fost foarte buni şi de la celelalte culori, dar pe ai mei îi iubesc mai mult pentru că sunt ai mei. Sunt fericit că Bogdan a câştigat“.

 


Accesează: