Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal ca la ușa cortului la spitalul „Matei Balș”. Familia „Salamilor” i-au luat pe sus pe medici. „Regele manelelor ” este disperat
Scandal ca la ușa cortului la spitalul „Matei Balș”. Familia „Salamilor” i-au luat pe sus pe medici. „Regele manelelor ” este disperat

Scandal ca la ușa cortului la spitalul „Matei Balș”. Familia „Salamilor” i-au luat pe sus pe medici. „Regele manelelor ” este disperat

Manelistul Florin Salam este disperat din cauza fratelui său care este infectat cu noul coronavirus și este internat, de mai bine de două săptămâni, în spitalul „Matei Balș” din Capitală.

Supărarea mare a „Regelui manelelor” este și din cauză că medicii nu comunică cu familia care nu știe exact care este starea de sănătate a bărbatului.

Enervat la culme de dezinteresul pe care medicii îl au față de fratele lui, Florin Salam a arătat mesajele trimise de acesta de pe patul de spital.

În perioada în care comunicau prin mesaje, fratele, disperat, cerea familiei ajutorul, deoarece se temea că o să moară. Le-a spus de nenumărate rânduri că vrea să plece din spital, că vrea să scape de acolo.


Avocatul Duduienilor rupe tăcerea. Detalii despre răzbunarea pe clanul Rinu

Poliția Română este în alertă maximă! Duduienii au pus la punct planul răzbunării

Promisiunea Duduienilor lângă sicriul lui Emi Pian. E alertă în Ministerul de Interne

Se vor răzbuna frații lui Emi Pian pe criminal? Anunțul de ultimă oră al avocatului


„Eu de aici nu mai scap, să știți”, „Nu fac nimic pentru mine”, „Faceți ceva să mă scoată de aici”, „Ajută-mă”, iar lista poate continua.

În acest context, Florin Salam a spus că degeaba ai posibilități financiare, dacă nimeni nu te ajută.

„Ce să mai zic.. Nu știu ce să mai răspund. Dumnezeu știe mai bine ce e și poate în situația mea sunt mai mulți oameni care nu au putere. Suntem cine suntem și nu avem nicio putere să facem nimic, dar sunt oameni mult mai necăjiți care.. ăia ce să mai zică? Nu au nicio posibilitate. Noi care avem o posibilitate, nu ne ajută nimeni”, a zis Florin Salam.


Cine va prelua șefia clanului Duduianu. Testamentul lăsat de Emi Pian

Fratele lui Salam, internat în stare gravă cu Covid! Manelistul vrea să scape de Pian?

Alertă în Capitală! Orban promite că se va acționa fără milă împotriva clanurilor!


Supărarea lui Florin Salam a ajuns până acolo, încât manelistul a făcut un scandal monstru în faţa spitalului Matei Balş! Familia manelistului chiar a vrut să forțeze nota și a încercat să pătrundă cu forța în spital, la Terapie Intensivă, unde fratele manelistului este internat în stare gravă. Manelistul lansează ameninţări grave şi dezvăluie ce trăieşte fratele lui diagnosticat cu Covid-19.

Neluțu, fratele lui Florin Salam se află și acum în situație critică, fiind intubat pentru a primi oxigen.

Familia „Salamilor” a vrut să-l transfere pe Neluțu la un spital din străinătate, dar „nu am avut cu cine să discut, nu ne bagă nimeni în seamă”.

Rezultatul iureșului făcut de Salam și ceata sa, asistați de televiziunile de scandal: manelistul a fost primit de directorul Institutului „Matei Balș”, Adrian Streinu-Cercel.


E incredibil cu se ocupă fiica cea mare a lui Pian. Ar fi putut să împiedice omorul?

Cum au intervenit medicii de la Spitalul Elias pentru presupusul criminal al lui Emi Pian

Și-a presimțit moartea Emi Pian? Mesajul transmis apropiaților înaintea tragediei


„Noi nu avem nimic personal cu cineva de acolo, credeți-mă! Iar faptul că ne anunță când vor ei despre fratele meu, asta nu înseamnă că e ceva în regulă. Când am ajuns la domnul Cercel, nici dânsul nu știa despre ce e vorba. Noi am vorbit cu fratele meu, în urma cu două-trei zile, și ne-a spus: «Nu vreau să mă vedeți așa». Apoi a sunat-o pe soția lui și i-a spus: «Luați-mă de aici, că nu-mi este bine aici!». Soția lui a cerut pe semnătură să se echipeze și să intre. Nu i-a dat voie. La cazuri de acest gen, mai contează că suntem țigani? Nu e important să se salveze vieți? La început, când l-au internat, noi țineam legătura cu el. Apoi ne-a spus: «Mă simt din ce în ce mai rău, nu știu ce mi-au pus»”, a spus Adrian-streinu-Cercel

După scandalul montru de la spital, Institutul ”Matei Balș” a avut prima reacție.  Dr. Cătălin Apostolescu, purtătorul de cuvânt al Institutului Matei Balș a declarat că, starea de sănătate a fratelui lui Florin Salam este una foarte gravă și că familia a fost informată zi de zi.00:00

Cătălin Apostolescu a ținut să precizeze faptul că un medic de pe secția de Terapie Intensivă chiar s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat totul despre starea în care se află fratele lui Florin Salam, cât și despre procedurile ce urmau a-i fi aplicate și șansele de supraviețuire.

„Poziția spitalului este următoarea: dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent, un medic din colectivul Secției de Terapie Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire. Prin urmare, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent despre starea pacientului”, a declarat Cătălin Apostolescu.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: