Satul din Marea Britanie, „survolat” de OZN-uri. NASA, pe urmele extratereștrilor

Satul din  Marea Britanie, „survolat” de OZN-uri. NASA, pe urmele extratereștrilor Noul raport al Pentagonului despre existența extratereștrilor. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Un mic sat din Marea Britanie a fost descris ca fiind un „hotspot pentru OZN-uri”.

În Derbyshire Dales există multe sate mici și pitorești care se mândresc cu căsuțe minunate, pub-uri familiare și ceainării primitoare. Satul Bonsall este unul dintre ele.

Satul este înconjurat de un peisaj frumos și unii vor susține că Bonsall este un loc puțin probabil în care să se adune OZN-uri.

Cu toate acestea, Manchester Evening News raportează că, spre deosebire de satele din jur, Bonsall a fost subiectul de interes al Hollywood și NASA în ceea ce privește activitățile extraterestre.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un fost proprietar al unui pub din sat obișnuia chiar să ducă turiștii în mlaștinile din apropiere în „tururi OZN” pentru a explora zona în căutarea extratereștrilor.

În 2001, o gospodină din Bonsall, Sharon Rowlands, ar fi vândut unui producător de la Hollywood, pentru 20.000 de lire sterline, imagini cu o farfurie zburătoare pe care le înregistrase.

OZN-urile, descrise de săteni

Oficialii NASA ar fi fost rugați să examineze filmul, deoarece credeau se poate observa o navă spațială similară cu cea care a fost observată de camerele de luat vederi ale agenției spațiale în timpul misiunii STS-75 Columbia Space Shuttle de la începutul anului 1996.

În plus față de filmarea doamnei Rowland, 19 apariții de OZN-uri au fost raportate în anii 2000 în sat.

O femeie a raportat că a văzut o „minge de foc” pe cer, o alta „două lumini mari și strălucitoare”, iar un bărbat care își plimba câinele a fost martor la o „strălucire roz, în formă verticală, ca o cutie de pantofi”.

Cursele de găini

În timp ce aparițiile OZN-urilor pot fi destul de ciudate, Bonsall are, de asemenea, o tradiție unică anuală, în care localnicii fac curse de găini.

Evenimentul World Hen Racing Championship are loc în fiecare an în luna august în parcarea pub-ului Barley Mow, vechi de 200 de ani.

Participanții își pot aduce propria găină sau pot închiria una pentru o donație de 5 lire sterline. Găinile se întrec pe un traseu de 30 de metri cu ajutorul proprietarilor lor.

Campioana anuală a cursei găinilor primește un sac de cereale și un trofeu.

Cel mai rapid timp în care o găină a terminat cursa este de doar trei secunde, însă, de obicei, durează mult mai mult decât atât, potrivit mirror.co.uk.