Polițișții Biroului de Ordine Publică și Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Arad, au surprins în flagrant delict hoții în urm aunui apel la numprul unic de urgență, 112, care indica prezența unor persoane cu comportament suspect pe o stradă din municipiu. Polițiștii au surprins la adresa indicată șase persoane, dintre patru femei și doi bărbați, cu vârste cuprinse între 24 – 48 de ani, romi din județul Dolj. Cei șase au sărit gardul unei case și au intrat în locuințp, de unde și-au umplut buzunarele cu bijuterii, valoarea acestora ridicându-se la 10.000 de lei. La sosirea echipajului de poliție se pregăteau să părăsească locația.

Polițiștii au imobilizat toate cele șase persoane, asupra lor fiind găsite câteva din bijuteriile de aur sustrase, celelalte fiind aruncate în curtea imobilului, la vederea echipajului de poliție.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au reținut pentru 24 de ore cele șase persoane implicate în săvârșirea faptei, iar magistrații Judecătoriei Arad au dispus arestarea acestora pentru 30 de zile, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.