Sao Paulo, din nou campioană în Brazilia

Sao Paulo, din nou campioană în Brazilia

Sao Paulo a câştigat, pentru a treia oară consecutiv şi a şasea oară în istorie, titlul de campioană a Braziliei, după victoria de aseară, cu scorul de 1-0, în faţa lui Goias.

Atât cele trei titluri consecutive, cât şi cele şase obţinute în istorie, reprezintă recorduri absoulte pentru fotbalul brazilian al echipelor de club.

Singurul gol al partidei cu Goias, disputată în faţa a aproape 55 de mii de oameni pe Estadio Bezerrao, a fost marcat de Borges în minutul 22. Portarul lui Goias, Harlei, a respins şutul din lovitură liberă al celuilalt portar al meciului, Rogerio Ceni, Hugo a recuperat şi i-a centrat lui Borges care a înscris dintr-o poziţie suspectă de ofsaid.

Sao Paulo, care a câştigat al treilea titlu de campioană consecutiv sub conducerea lui Muricy Ramalho, a încheiat sezonul cu 75 de puncte, cu trei mai multe decât ocupanta locului secund, Gremio Porto Alegre, singura echipă care a reuşit să învingă echipa din Sao Paulo în faza finală a sezonului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cruzeiro şi Palmeiras au ocupat poziţia a treia, respectiv a patra, şi vor evolua sezonul viitor, alături de Sao Paulo şi Gremio în Cupa Libertadores, cea mai importantă competiţie intercluburi din America de Sud.