Aceasta a încercat chiar să se sinucidă, potrivit presei britanice. Într-un interviu acordat în emisiunea „Phil în the Blanks” actrița a dezvăluit că lupta ei cu depresia a început la vârsta de 17 ani și s-a accentuat în timpul filmărilor pentru serial, perioadă în care s-a simțit singură. Ba mai mult, seria de mesaje urâte la adresa ei i-au făcut și mai mult rău. „Credeam tot ce se scrie. Da, sunt grasă. Da, sunt o actriță rea. Este ciudat. Aș spune că nu eram foarte deprimată când eram mai tânăra, dar mă gândeam la sinucidere mult atunci. Nu știu de ce”, a declarat Sophie Turner.

Actrița din „Game of Thrones” a știut să conștientizeze ceea ce i se întâmplă și a apelat la un terapeut, care a ajutat-o să își revină. „Acum mă iubesc sau cred că mă iubesc mai mult decât mă iubeam. Acum sunt cu cineva care m-a făcut să realizez că am câteva calități. Când ești cu cineva care îți spune în fiecare zi că te iubește, te face să te gândești de ce simte asta și te face și pe tine să te iubești mai mult”, a mai spus vedeta.

Ultimul sezon din „Game of Thrones” a debutat pe micile ecrane în 15 aprilie. Finalul este considerat un mister, în contextul în care nimeni nu cunoaște evoluția personajelor, dat fiind faptul că episoadele au fost filmate înainte de fi terminat ultimul volum al cărții.