Evenimentul Zilei > Monden > Salman Khan şi Iulia Vântur. De ce nu devine soţia lui? Dacă-i aşa, mult nu mai durează
Salman Khan şi Iulia Vântur. De ce nu devine soţia lui? Dacă-i aşa, mult nu mai durează

Salman Khan şi Iulia Vântur. De ce nu devine soţia lui? Dacă-i aşa, mult nu mai durează

Salman Khan şi Iulia Vântur formează un cuplu de câţiva ani şi fanii lor din India, dar şi din România se întreabă de ce nu se căsătoresc.

O posibilă explicaţie, întărită de câteva indicii clare, ar fi că Iulia Vântur trebuie să deprindă toate tradiţiile locului pentru a putea face pasul cel mare.

Odată cu mutarea în India, Iulia Vântur a fost nevoită să facă mai multe schimbări radicale în viaţa ei. Blondinei nu i-a fost deloc uşor să înveţe o cultură diferită.

În numele dragostei şi pentru a putea rămâne lângă Salman Khan, Iulia Vântur trebuie să învețe mai multe tradiții indiene.

Potrivit presei internaționale, fosta vedetă Pro Tv a fost acceptată de familia starului de la Bollywood tocmai pentru că a fost deschisă să asimileze rapid tradiţiile.

Mai mulți prieteni intimi ai celebrului cuplu au dezvăluit că însuşi Salman Khan i-a solicitat Iuliei Vântur să învețe cântecele indiene reprezentative în cultura locală.

Aşa este obiceiul în acea zonă, aspect confirmat inclusiv în cazul lui Arbaaz Khan, fratele legendarului actor de la Bollywood.

Arbaaz i-a cerut iubitei Giorgia Andriani să învețe dansurile clasice ale acestei țări, iar ea a început antrenamentele. Se pare că  așa va face și Iulia Vântur.

Altfel, amintim că Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere primind un inel cu diamant de la iubitul ei, semn că marele moment aşteptat de fanii lor se apropie.

Astfel s-ar termina şi întrebările care au ajuns s-o necăjească şi sâcâie pe frumoasa născută la Iaşi, aspect recunoscut şi într-un interviu recent din Bollywood Hungama.

„Într-adevăr, e foarte frumos aici (n.r. reședința din Panvel, în care locuieşte alături de Salman Khan) și mă simt atât de binecuvântată pentru că am ocazia să fiu într-un loc ca acesta.

Sincer, sunt foarte recunoscătoare. Da, este un lac aici, care a fost creat artificial de familie și putem să mergem la pescuit, iar asta este minunat,

O, Doamne! Această întrebare continuă și continuă, și continuă (n.r. când se căsătoreşte cu Salman Khan).

Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât alte lucruri.

La un moment dat, mi s-a pus această întrebare parcă pe repet. Chiar și părinții mei m-au întrebat:

«Când te vei mărita?». I-am spus: «Mamă, vrei să fiu fericită sau doar căsătorită? Și asta pentru că să te căsătorești este ca atunci când…

Știi, mă pot mărita cu cineva mâine». Atunci a fost ultima dată când m-a întrebat asta.

Cred că este mai important să fii fericit cu cineva, să petreci timp de calitate și să ai o conexiune… Să îți petreci viața cu cineva este mai important decât actele și toate acele lucruri.”