Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDAL +18 în SHOWBIZUL românesc. O celebră CÂNTĂREAȚĂ rupe TĂCEREA. A fost VICTIMA unei RĂZBUNĂRI
SCANDAL +18 în SHOWBIZUL românesc. O celebră CÂNTĂREAȚĂ rupe TĂCEREA. A fost VICTIMA unei RĂZBUNĂRI

SCANDAL +18 în SHOWBIZUL românesc. O celebră CÂNTĂREAȚĂ rupe TĂCEREA. A fost VICTIMA unei RĂZBUNĂRI

Un nou scandal sexual zguduie din temelii showbizul românesc. O celebră artistă a ajuns să fie implicate într-o situație umilitoare fără voia ei. Așa cum susține și ea, fostul soț, în semn de răzbunare, a publicat pe internet poze incendiare cu celebra solistă.

Recent, Carmen de la Sălciua a reacționat după ce au apărut pe Internet poze cu ea goală, declarând că în spatele acestei situații umilitoare este fostul ei soț, Culiță Sterp. Se pare că acesta i-ar fi spart telefonul, împreună cu sora lui și a distribuit mai multe imagini în care artista apare cu părțile intime la vedere. Cântăreața spune că are, ca orice femeie, poze mai deochiate cu ea în telefon, dar că acestea nu trebuiau făcute publice, scre Cancan.

„Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile!

Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău! Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!”, a spus Carmen de la Sălciua pentru Wowbiz.ro.

Culiță Sterp a recunoscut că a văzut mesajele lui Carmen, dar că nu a intervenit deloc până în acest moment. „Aveam acces la discuţiile dintre ei. Eram prieteni, am zis că nu bag în seama conversaţiile lor. O dădeau în altele. Nu mai era pe consolare. Inimioare, pupici. E clar! Nu i-am zis nimic ei, l-am sunat pe el. Mă gândeam că poate se opresc la un moment dat. Eu am dovezi pentru tot ce spun. El zicea că e fratele meu, că mă iubeşte, mă respectă.

I-am trimis mesajele, s-a tăiat tot, a zis că din vina ei, că se tot plângea că noi ne certam. N-a terminat. L-am rugat să nu îi zică, dar i-a spus. Ea a schimbat parolele, eu le-am aflat iar. El a făcut un pic pasul înapoi, l-am apreciat că a dat de înţeles că vrea să termine. Am şi mesajele pe care şi le dădeau după noaptea petrecută împreună”, a declarat Culiţă Sterp.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: