Salarii între 1.500 și 2.200 de euro pe lună în România. Câte locuri de muncă sunt disponibile și care sunt condițiile de angajare

Salarii între 1.500 și 2.200 de euro pe lună în România. Câte locuri de muncă sunt disponibile și care sunt condițiile de angajare

În România, există sute de locuri de muncă cu salarii extrem de atractive pentru angajați, însă pentru a beneficia de acestea este necesar să îndeplinești anumite condiții cheie.

Conform datelor oferite de platforma de recrutare online BestJobs, media salarială netă lunară pentru poziția de business analyst variază între 1.500 și 2.200 de euro pentru angajați. Aceștia sunt responsabili de traducerea cerinţelor de afaceri în soluţie de proiectare tehnică. De asemenea, trebuie să aibă o dorință de învăţare continuă, o înţelegere largă a fundamentelor ingineriei plus capacitatea de a lucra eficient într-o echipă diversă.

Care sunt beneficiile de care beneficiază salariații, pe lângă salariu

Angajatorii caută de regulă oameni cu o experienţă semnificativă în livrarea proiectelor, cunoştinţe de dezvoltare software n-tiers/SOA/soluţii web şi cunoştinţe practice de metodologie Agile, CI/CD, Windows şi Linux. Totodată experienţa de lucru în sisteme de management al energiei (EMS), sisteme de management al distribuţiei (DMS) sau sisteme de management al pieţei (MMS) este foarte apreciată.

În prezent, candidaţii au numeroase oferte disponibile pe platformă pentru rolul de technical business analyst, cea mai mare parte dintre ele fiind remote. Având în vedere sarcinile specifice acestui rol, oferta salarială medie este de 1500 - 2200 de euro”, Andrei Frunză, CEO BestJobs România.

Ne puteți urmări și pe Google News

În rândul beneficiilor suplimentare și bonusurilor specifice acestui tip de loc de muncă, se numără: asigurare medicală privată, contribuție la planul de pensii privat, asigurare de viață în grup, tichete de masă și sprijin pentru părinții proaspeți. Acestea sunt printre cele mai frecvent întâlnite.

La momentul actual, platforma BestJobs afișează 702 de posturi disponibile pentru poziția de technical business analyst, într-un total de 35.000 de anunțuri de angajare active. Majoritatea acestor anunțuri sunt localizate în București, Ilfov, Constanța și Ploiești, potrivit zf.ro.

Salarii consistente și pentru poziţia de react developer

Un angajat pe poziţia de react developer are un salariu care variază între 2.000 şi 3.500 de euro net pe lună. Persoana care ocupă acest post se ocupă cu  crearea de aplicaţii bazate pe JavaScript pentru medii web sau mobile. Este important de precizat că un react developer se specializează în dezvoltarea de interfenţe front-end.

Principala responsabilitate a acestui angajat este să construiască interfețe de utilizare pentru aplicații web și site-uri web. În plus, Frunză a subliniat și care sunt persoanele care pot face față acestui loc de muncă.